bluesash a son zamanlarda hiç girmedin herhalde kendini bayağı bir geliştirdi. şarkı listeside hergün artıyor. gerçi bazı şarkılarının kayıttan mı artık bilemiyorum kalitesi biraz düşük. ben kim yapıyor ediyor bilmiyorum bana düşmez müdafası tanımam etmem ama, dediğim gibi gelişmeye açık biri olduğu kesin. ben kutluyorum doğrusu.
bu arada bende ares i pek önermiyorum. ne yazarsan yaz hep karşına başka şeyler çıkıyor. nasıl bir paylaşım bu anlamadım. ama Türkçe dil desteği ve chat olayı güzel.
bluesash a son zamanlarda hiç girmedin herhalde kendini bayağı bir geliştirdi. şarkı listeside hergün artıyor. gerçi bazı şarkılarının kayıttan mı artık bilemiyorum kalitesi biraz düşük. ben kim yapıyor ediyor bilmiyorum bana düşmez müdafası tanımam etmem ama, dediğim gibi gelişmeye açık biri olduğu kesin. ben kutluyorum doğrusu.
evet bugün girdim bende harbiden geniş arşiv yapmış..ayrıca dialer olmaz orda güvenilir insandır kendisi tanırım..
hatta mail attım popüler olmuşsun bayaa diye ayrıca tasarımınıda değiştirse dahada güzel olur kanaatindeyim..