PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
22 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

http://www.mp3yukle.com

Bitanede ben ekliiim.

kazaanın ölmesi biraz zaman alacak ares ve emule denedim en çok yükleme seçenegi kazzaada çıktı

bluesash a son zamanlarda hiç girmedin herhalde kendini bayağı bir geliştirdi. şarkı listeside hergün artıyor. gerçi bazı şarkılarının kayıttan mı artık bilemiyorum kalitesi biraz düşük. ben kim yapıyor ediyor bilmiyorum bana düşmez müdafası tanımam etmem ama, dediğim gibi gelişmeye açık biri olduğu kesin. ben kutluyorum doğrusu.

bu arada bende ares i pek önermiyorum. ne yazarsan yaz hep karşına başka şeyler çıkıyor. nasıl bir paylaşım bu anlamadım. ama Türkçe dil desteği ve chat olayı güzel.

NiQuitinCQ
    Misafir

Alıntı Orijinalini Gönderen: goril
    kazaanın ölmesi biraz zaman alacak ares ve emule denedim en çok yükleme seçenegi kazzaada çıktı
    +1 --- halen , inatla kazaa nın usutne yok :wink:

Alıntı Orijinalini Gönderen: typhoon
    bluesash a son zamanlarda hiç girmedin herhalde kendini bayağı bir geliştirdi. şarkı listeside hergün artıyor. gerçi bazı şarkılarının kayıttan mı artık bilemiyorum kalitesi biraz düşük. ben kim yapıyor ediyor bilmiyorum bana düşmez müdafası tanımam etmem ama, dediğim gibi gelişmeye açık biri olduğu kesin. ben kutluyorum doğrusu.
    evet bugün girdim bende harbiden geniş arşiv yapmış..ayrıca dialer olmaz orda güvenilir insandır kendisi tanırım..
    hatta mail attım popüler olmuşsun bayaa diye ayrıca tasarımınıda değiştirse dahada güzel olur kanaatindeyim..

Benzer Başlıklar

1. faydalı gördüğünüz web sitelerini paylaşalım
    sinan02 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 17.07.2008, 17:15
  2. Arşiv paylaşalım ?
    greencher tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 27.06.2006, 14:58
  3. web sitelerini indirmek
    some_plus tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6