PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: host tavsiye edin

Varsayılan host tavsiye edin

günlük en fazla 30-40 kisi tarafindan ziyaret edilecek bir php forumu açmak için hosting almak istiyorum.
    1.Bunun için ne kadar bant genisligi yeterli olur?
    2.yurt disi ve ya türkiye içinden host almam hizi nasil etkiler?
    3.bildiginiz güvenilir hosting sirketlrini yazarmisiniz?
    4.sizce yabancimi yoksa yerli hostingmi almaliyim?
    5.alinan paketler daha sonra upgrade edilebiliyormu?
    6.Hostingin ucuz olmasi kalitesini etkilermi?

neyse.. daha fazla sormayayim.Ortamda o kadar sirket varki , bilmeyen biri olarak nerden alacagimi sasirdim kaldim :roll: .

Ne olur Aydinlatin beni!! :P

www.turkticaret.net en güvenilir ve kaliteli türk hosting sitesidir. ve ayrıca bu site seninle mutlaka ilgileniyor.

1)php ile ilgili bi forum mu yoksa php ile yazilmis bir forum mu ?? Bandwith sitede paylasacaginiz seylerle alakalidir ve indirilen her dosya bandwith'i etkiler. Bu yuzden kesin bisey soylemek zor olur.
    2)Ziyaretciye gore etkiler tabi.(hiz acisindan) Ziyaretcilerinin Turkiye'den mi olacak yoksa Diger ulkelerden mi ?
    3)pesimistin de yazdigi gibi turkticaret kesinlikle guvenilir ama fiyatlari oldukca yuksek. kocnet vardi galiba ucuz ve guzel diyolardi.
    4)Yabanci alman (bence) daha iyi olur. Cunku yerli sirketlerden deneyimim cok sana tavsiye bilmedigin yada kulaktan dolma bi yerden asla hosting alma..
    Yabanci olarak lycos,yahoo gibi kaliteli ve kesinlikle guvenilir yerler var
    5)Sadece upgrade'infarkini vererek istedigin gibi upgrade edebilirsin.
    6)Hayir. Cunku kampanya nedeniyle ucuzlatmis olabilirler, Hosting sirketi adni duyurmak icin indirim yapmis olabilir. Yani bu ucuz ben bundan almayim deme. Sor sorustur ogren ondan sonra al.

Ve sana tavsiye Kredi Karti kullanma

Varsayılan tavsiye

öncelikle destek alabileceğin ve bu işi iyi yaptıgına inandıgın bir host secmelisin, az önce arkadaslarında tavsiyesi uzerine turkticaret.net i inceledim ve şöyle dusundum. Bir hosting firmasının sitesi bu kadar mı karışık olur? Bu kadarmı hangi işi yaptığı belirsiz olur. Kötü şirket filan demiyorum ama belliki karman çorman bir sitede ne aradığını acemi biri rahatlıkla görüp bulamayavaktır. Fiyatlar ise bence cok yuksek. Ayrıca her module ayrı para istendiğinide başka bir forumda okudum.

Son olarak, kredi kartı kesinlikle kullanma diyen arkadaşı anlayamadım, şahsen ben kredi kartı kabul edemeyen hosting şirketine veya internetteki herhangi bir şirkete ürün alacaksam guvenmem asla. Mutlaka kredi kartı kabul edebilmelidir. Bu onun en azından bankalar, paypal vs. gibi kurumlarca araştırıldıgını, guvenli oldugunu ve alışveriş yapmaya uygun oldugunu bir nebze de olsa kanıtlar. Hangi devirde yasıyoruz, sanal kart var dusuk limit var. Yani kredi kartını rahat rahat kullan arkadasım ama sacma sapan oyun siteleri, kumar sitelerinde değil elbette. Kredi kartıyla online alışveriş yapabilmek büyük bir ayrıcalıktır.

Sana hosting tavsiyesi olarak da flipper host u öneririm hem Amerika hem Türkiye hemde Çinde server ları var. Ben yeni keşfettim, invest lion adında büyük bir grubun olduğu görülüyor. Ben şahsen şahidim gecenin 3 ünde dahi online destek alabiliyorum ne zaman girsem canlı destek orada ne istersem sorup ne problemim varsa anında çözdüler bugune kadar. Fiyatları muhtesem 1 domain aldım 49 dolarlık SSL i kampanya dahilinde ücretsiz hediye ediyoruz dediler. invest lion a da flipper host ada bir google dan bakın sonra bence turkticaret.net ve diğer firmalarla karşılaştırın ve hangisi aklınıza yatarsa onu alın.

Host arayışınızda bol şanslar.

Saygılar

Varsayılan çok eskiymişşş :)

Arkadaşlar çok özür dilerim tarihe bakmamışım çok eskiymiş bu konu bende oturdum yazdım neyse yararı olacaksa diğer arkadaslara kalsın diyorum...

Herkese kolay gelsin

Benzer Başlıklar

1. Cd-rw tavsiye edin.
    DanteThomaS tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 25
    Son Mesaj: 08.09.2007, 21:55
  2. internetten saldırı bilgisi olanlardan tavsiye-generic host
    osmanguder tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 14.08.2006, 16:51
  3. DVD Writer tavsiye edin
    perwanne tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 03.11.2005, 00:33
  4. forum kaldıracak bir host tavsiye edermisiniz ???
    L_o_n_g_h_o_r_n tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 16.03.2005, 00:58
  5. asp forum tavsiye edin
    BwT tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 26.06.2004, 01:42