PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
20 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Pes artık...

Varsayılan Pes artık...

Bugün başımda gelen bir olay...

Notebooka yeni format çektim.sp1+norton yükledim internete giriş yaptım.nortonu güncellesin diye açık bırakıp uyudum.Bi uyandım ne göreyim!260 tane commen client adı altında dosya açılmış.Symantec email proxy diye birşeyler var.Biryerlere bilmediğim bir hesaptan maillar yollanmış.Yarısı yollanmış yarısıda hata vermiş.Bir örnek vermek istiyorum.

Your email message to
    sexynude123@chek.com
    with the subject of about your order unable to be sent because the connection to your mail server was interrupt.please open your e mail client and resent the message from the sent messages folder.

(Bu mailları yollamaya çalışan outlook falan değil.Norton antivirüsün içinden bi program!!!!!!!)

Bunun gibi binlerce hata ve mail yollandı gibi pencereler var.Hepside farklı mail adresleri kimlere ait bilmiyorum.Bu olay olduğunda modem tam gaz iletişimdeydi.Sonuç:Win. yine çöktü başlamıyor...

Dikkatimi bi diğer çeken olay ben bunu görünce adsl modemimin kablosunu çıkardım diğer bilgisayarıma taktım(onda sp2 var) şuanda gördüğüm sürekli karşı server bana veri yolluyor benimki cevap vermiyor.Diğer notebookka taktığımda o anlattığım olay tekrarlanmaya devam ediyor.statik ip kullanıyorum...

Sizce durum ne olabilir?Bıktım formatlamaktan!!!!

Hala karşı server tam gaz bana veri yolluyor...Benim pc cevap vermiyor...

Obsesif davranmadığımdan eminim sorun ne anlamıyorum bi terslik var!

Misafir

ben bit defender i kullanmanı tavsiye ederim ve geçerli bir nedenimde var.arkadaşım norton 2005 en son güncelleme ile bende bitdefender in 8 pro plus en son güncelleme.
    1.ikimizde norton internetten pc taryıcı programını kullandık.nedense arkadaşın pc de 15 ten fazla açık vardı.
    2. tahmin ettiğiniz gibi benim pc de tek açık yok....
    :!: :!: :!:
    not:norton hem fazla ram yiyor hemde pc yi tam olarak koruyamıyor....bilginize.... :!: :!: :!:

Bir saat oldu hala karşıdan bana veri gönderiliyor.Bu bit defender programını nereden çekebilirim?Birde windows firewall ile bir çakışma vs. olurmu yüklediimde....

bence norton kadar kötü bir antivirüs programı daha yoktur herhalde yani cıkmamıstır...Ben su an avast 4 kulanıyorum ve makine tam gaz,adsl tam gaz bosver nortonu istersen msn ye gel sana bi iki sey daha sölim burada olmuyo kurallar geregi

Benzer Başlıklar

1. Hotmail artık 1GB !!
    _server_ tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 17.11.2006, 21:57
  2. artık bilgisayarımda ses yok
    hasanmol tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 05.09.2006, 13:16
  3. Artık CEPRİNGO var !!
    webowner tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 7