PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    izmir/karsıyaka

Varsayılan g-mail kullananların dikkatine

g-maildeki bir acık sebebiyle adresleriniz haclenebilir.dikkatli olun arkadaslar.hack programı internette gittikce dagılıyor.arkadasınıza bile guvenmeyin.bu mesaj uyarı icindir

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Zagreb

Bence herkes kendisine 2 tane g mail hesabı açsın,biri yedekte dursun,bende duydum bu olayı dikkatli olun...

bu nasıl bı olay yanı fake mı pro mu bızım elımızden korunmak ıcı bırsey gelmıyormu ?

yanı sımdı ıkı tane acsam ontane acsam ne olucak benım maılım gıttıkten sonra oburlerını ne yapıyım hacklendıkten sonrada acarım acıcak olsam yoksa fazla acıp hedefmı sasırtıcaz bundan korunma yolu nedır..
    yada yama cıkana kadar hotmaıldekı gıbı hesabımızı kapatma ımkanımız varmı yanı kapatıyım 3 gun hesabımı bu sekılde koruna bılırmıyım ??

özel isimleri arayan programlar internet kol geziyor e-mail'inizi kaptırabilirsiniz.
    hele e-mail adresi kolay ve aranılan adresler daha dikkatli olmalı. en azından
    ad-aware ile düzenli olarak sisteminizi taratın, ve bilmediğiniz adreslerden gelen maillerin eklerini açmayın. bu şekilde en kolay kapma yöntemlerinden kendinizi savunabilirsiniz..

kolay gelsin

yaw bunu nasıl yapıyorlar ıste farzetkı benım maılım cok hos adamda bunu kafasına taktı ben onun yolladıgı maılı acmadıktan sonra bunun yolu varmı ??
    eger yoksa bu acık hotmaıldede yokmu yada yahoo dada yowmu zaten ben ıkı tane maıl acıp ozel olanı kullanmıyıcaksam onu nıye aldım ?
    kafam karıstı sımdı.. 8O

Benzer Başlıklar

1. ADSL kullananların yüzde 70'i tehlikede
    WRC tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 08.06.2005, 18:12
  2. Gmail kullananların kendilerinin davetiye gönderme hakkı var
    Cappeli88 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 01.12.2004, 22:09
  3. Prescott Kullananların ve Alacakların Bakması İyi Olur!
    Disaster007 tarafından Donanım forumunda
    Son Mesaj: 07.08.2004, 11:44
  4. Cep Telefonu Kullananların Dikkatine!!!!!
    SweetyCat tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Son Mesaj: 01.08.2003, 01:21
  5. Yahoo Mail Kullanıcılarının Dikkatine
    Alper2003 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Son Mesaj: 07.07.2003, 13:33