PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 23456
30 sonuçtan 26 - 30 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: metu19
    arkadaşım program indikten sonra otomatik olarak zip liyor
    İyi o zaman zip'lemenin ne anlamı var açıklar mısın.Yanlış anlama ama bu mesajı gördüğüm anda "koptum" :lol:

Bu arada ben de bazen 100kb/s ile başlıyorum ama sonra 1-2kb/sn ye bile düşüyor

Alıntı Orijinalini Gönderen: metu19
    arkadaşım program indikten sonra otomatik olarak zip liyor
    metu özür dilerim ama sen bunu gerçekten bildiğin için mi yazdın yoksa şaka olsun diyemi yazdın. Bilerek yazdım diyorsan bir daha bu foruma yazı yazma bence. Ben de koptum.okuyunca.

iyi de kardeş nasıl yaptın bunu söyle biz de yapalım herkes nasiplensin değil mi ama...

Yazılan mesajlarda 2 tane hata var, zaten bir tanesini arkadaşlar biraz "koparak" (ben kopmadım desem yalan olacak) söylemişler. Dosyalar en başından sıkıştırılır, download esnasındaki sıkıştırma boşuna zaman kaybıdır ve performansı etkiler. İkincisi eğer ufak bir dosya çekiyorsanız kullandığınız programın verdiği değer gerçekçi değildir. Örnek vermek gerekirse download hızınızı 32 kb/sn ise çektiğiniz 48 kb'lık dosya için hızı 48 kb olarak gösterir. 2.4 mb'lık download hızı 256 kb'lık bir ADSL bağlantısı için imkansız, Türk Telekom çoşsa bile böyle bir şey olamaz. Gerçek hızınızı ölçmek için yaklaşık 5mb'lık dosyada test edin.

eeeeee yani helal sana wallahi başlığı görünce hemen yıkladım.. acaba bizim bilmediğimiz bir özellikmi var şu 256 da diye..
    adrenalin seviyesi yükseldi.. yazıyı okuyunca olay kkotu tabi.... başlkangıçta 100-150 arası bile normall.. ama 5-6 dakika sonra maalesef ben daha 27-28 in üstüne çıkamadım... neyse kardeş hoş başlıktı sağol!!

Benzer Başlıklar

1. pentium4 7.1 ghz hız!!!!!! rekor
    whom66 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 16.08.2006, 11:46
  2. gf 4 8x rekor
    impasse tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 04.05.2005, 10:43
  3. 352 Kb/sn UPLOAD (REKOR)
    SaHveMaT_com tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2