PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Başlık: Ethernet Problemi

Varsayılan Ethernet Problemi

Merhaba, bilgisayarımda Windows XP ve Mandrake Linux 9.2 yüklü. Linux'u yeni kurdum herşey çok güzel ama internete bağlanamıyorum. Sanırım ethernet kartında bir sorun var (Intel(R) PRO/100 onboard) Linux başlarken (eth0 arabirimi başlatılıyor... Device or resource busy Failed to bring up eth0) diye hata veriyor. Başka hiçbir şeyde hata yok sanırım sorun burada. Modem olarak da GEEK ADSL modem kullanıyorum 4 portlu. Bu konu hakkında biraz araştırma yaptım bazı komutları denedim (ifconfig eth0 up, service network restart, dhclient -q eth0) fakat hep aynı hatayı verdi Device or resource busy. Sizce sorun neyden kaynaklanıyor bu sorunu çözmemde yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

hehe aynı ADSL modemi Kullanıyoruz Aynı Sorunu Yaşıyoruz Bende Gelecek Linux 2.0 var bende bir türlü Erhernetti Tanıtamadım Linux'sa Driverini Buldum Ethernet için Ama Doc Dökümanı çıkıyor ne yapçaz bilemiyorum

Driver falan mı yüklemen gerekli ethernet kartını tanıtmak için. Acaba diyorum yeni bir ethernet kartımı alsam..

Benzer Başlıklar

1. ethernet bağlantı problemi
    mutuk90 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 25
    Son Mesaj: 28.05.2010, 05:13
  2. EPOX 8KDA7I Ethernet Problemi
    raskolt tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 15.11.2005, 22:08
  3. ethernet problemi
    trancemaster tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3