+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
-
20.04.2005 08:45 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- Bursa
Video anlatımı olsa ne güzel olurdu
Bir çok pc kullanıcısı vardır herhalde benim gibi linuxu merak edip pcye kurduktan sonra saf saf ekrana bakan. Bu iş için şöyle bi olay olsa nasıl olurdu sizce. linuxumuzu kuruyoruz gıcır gıcır bi ekran karşımıza geliyor ve sonrasında pc ye bi cd takıyoruzki cd tam bir sanat eseri videolarla slaytlarla fotoğraflarla neyi nasıl yapacağımızı anlatıyor. bir arayüz ve orda madde madde herşey sıralanmış. ''Linux ta program kurma'' yazan yere bir tıklıyorsunuz karşınıza bir link listesi daha çıkıyor ''Hangi Linux'' tıklıyosunuz Suse 9.2 ye başlıyo video yada slayt size anlatmaya. bilirsiniz birçok eğitim cd leri vardır matematikdir ingilizcedir din bilgisidir vs.vs dir
işte linux içinde böyle bir cd olsa nede güzel olurdu pekde güzel olurdu
demi ama. Profosyonece hazırlanmış bir ingilizce seti kullanmışsanız pc nizde demek istediğimi sanırım daha iyi anlarsınız. ismi aklımda yok bir ingilizce eğitim seti kullandım bi ara adamlar hiç bir ayrıntıyı atlamamışlar. işte kasteddiğimde buna benzer bişey. artık nasıl olur kimler yapar nasıl yapar pek bilmem ama Linuxu kurup hade Bismillah demek için biraz destek lazım ben ve benim gibi birçok kişiye.
-
21.04.2005 13:12 #2
- Katılım Tarihi
- 2005
.: valla ööle bi cd varmıdır bilmiyorum ama, olsa güzel olurdu, yalnız çok masraflı olurdu
windows gibi değil ki mered, bi çok farklı sistem mimarisi için geliştirilmiş binlerce linux, ve bunların da milyonlarca farklı sürümleri
ama eğer çok acelem var ya da armut piş ağzıma düş demiyosan
bu ve benzeri forumlarda aradığını bulursun. ama tabi biraz uuraşman lazım, ne de olsa linux 1970 de c ile derlenen unix ten doğdu bu günlere geldi
ayrıca mesela program kurma konusunda linuxnet dergisi 2. sayısında çok güzel bi yazı vardı, 3-4 sayfa anlatmışlar nasıl kurulacağını vs...
-
23.04.2005 21:20 #3
bir zamanlar www.linux34.com da bu tür bir cd vardı linuxun kurulumunu ayrıca diğer konuları görsel biçimde anlatan cd satılıyordu sanırım şu anda var ayrıca ayını ürünü sanırım gelecek a.ş de satıyor www.gelecek.com
Benzer Başlıklar
-
Resimleri güzel bi slayt veya video yapma programı
sanannd88 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 43Son Mesaj: Dün, 17:46 -
güzel video varsa burada paylaşalım
trityum tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 11.07.2006, 15:33 -
mp3 player tavsiyeniz ne olurdu acaba ;)
sleazyII tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 13.01.2006, 22:04 -
Güzel bir video düzenleme programı arıyorum
50Kurus tarafından Yazılım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 14.05.2005, 01:38

Alıntıyla Yanıtla

Modem driver
Bugün, 22:42 / Donanım