PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
14 sonuçtan 11 - 14 arası sonuçlar

Eğer internet bağlantın varsa (ki artık neredeyse her bilgisayar internete bağlı) dosyanın üzerine çift tıklamana bile gerek yok. Paket yöneticisine girip kurmak istediğin programı seç ve yükle butonuna bas... Ondan sonra tek yapman gereken yönetici parolasını girip linux'un tüm ayarları yapmasını beklemek. Üstelik Windows'taki gibi 40 kere ileri ileri butonuna basmana da gerek yok...
    Onur "AynShtein" Gözüpek
    http://www.multimeyda.com

Alıntı Orijinalini Gönderen: AynShtein Mesajı Görüntüle
    portalturks, Linux sorun demek demişsin ama Windows'u kullanmaya başladığın günleri unuttun galiba. Kimse annesinin karnından Windows profesörü olarak doğmuyor. Nasıl ki Windows'un bir öğrenme ve bocalama aşaması varsa, aynı sorun Linux'da da var. Tek fark, Linux ülkemizde çok fazla yaygın olmadığından size yardım edecek birilerini bulmakta zorlanmanız. Hepsi bu. Yoksa, Windows'ta yapıp da Linux'da yapamadığınız herhangi bir işlem olamaz... (Oyunları kategori dışında tutuyorum çünkü, oyunların pek çoğu platforma bağımlı olarak tasarlanıyor. Nasıl ki Playstation veya Xbox oyunlarını PC'de oynayamıyorsanız, Windows için yazılmış oyunları da Linux üzerinde çalıştırmak pek mantıklı olmuyor. Ama çok isterseniz, onu da yapan programlar mevcut...)
    linux asla kolay kurulabilirlik, kolay öğrenilebilirlik vaad etmez, sürücü kurmaksa ayrı bir sorundur, debian yada fedora deneyin suse deneyin, pardus daha emekleme aşamasında.

Pardus'u geliştirmek en iyi yerlere getirebilmek için bilgisi olanların yardımcı olmaları çok iyi olur.
    Her ne katkı yapılırsa yapılsın bilgiyi iyi amaçla ve kendi ülkemize ve insanına faydalı olarak kullanmak hem mutluluk verici hem de gurur verici birşeydir.
    Keşke benim bilgim olsada birşeyler yapabilsem.
    En son Jiraslan tarafından düzenlenmiştir: 16.02.2008 22:57

Linuxta milliyetçilik olmaz benim pardusu onun debian ı vs olayın felsefesine aykırı

Benzer Başlıklar

1. biyoteknoloji (yardımcı olun lütfen)
    i_neyzen tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 16.12.2005, 12:10
  2. yardımcı olun ltfn
    alpr tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 26.11.2005, 13:43
  3. Tercih edemiyorum yardımcı olun
    Akosev tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2