PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Başlık: SuSE Linux nedir?

Varsayılan SuSE Linux nedir?

Merhaba Arkadaslar

SuSE Linux Nedir? Ne kadar taniyoruz? Avrupada ve ABD de milyonlarca kullanicisi varken biz neden tanimiyoruz. Gelecein isletim sistemi diye tabir edilen SuSE Linux un arkasinda olan IBM,Novel,Redhat SuSE in gelismesine katk1da bulunmaktalar. Türkiyede SuSE linux kulanan belli basli firmalar Turkcell, sisecam,isbankasi, vb. benim gecen gun gazetede okuduklarim.

Sadece buyuk firmalar taniyor. Avrupayi hep bir adim arkadan seyredecegiz. Bugun israil ve Hindistan Acik kod alaninda Dunyanin en iyileri. Bu nedenle Hindistan ve israil Yazilim alaninda olduk ca basarililar. Bu basarilarin Tek nedeni vardir; Linux acik koda olan degerleri

Hindistan bugun Japonya yla yaptigi anlasma geregi, her yil binlerce IT ci saglamakta japonya ya.

Gelecek=Güvenlik=Acik Kod=SuSE Linux

www.suse-tr.com

suse iyi bir dağıtım ama sanki biraz yavaş gibi geldi güncellemeler ile bu aşılıyormuş sanırım

neyse Linux yaygınlaşsında suse mandrke debian vs farketmez

Benimde Live Cd'ler hariç ilk gözağrımdır SUSE..

Yavaşlık konusunda bana Linux dağıtımlarının birçoğu böyle geldi.Çokta fazla uğraşmadım doğrusu Yasd'la falan bir sürü ayar yaptım yinede 2-3 dk.da açıldı Suse.
    Dosyalama sistemine-arabirimlerine alışamadım yine döndüm Microsoft'a...

Ama umudum var çok hızlı gelişiyor Linux dağıtımları,bir gün Windows kadar program-oyun-driver çeşitliliği olursa dalacağım yine o camiaya :wink:

Benzer Başlıklar

1. Suse linux
    juventa tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 31.01.2007, 19:23
  2. Linux suse 9.3 yardım
    kurbath2 tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 04.09.2005, 01:02
  3. SuSe Linux 9.2 Mini
    oxygen tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 4