+ Başlığa Yanıt Yaz
57 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar
-
08.02.2006 21:34 #6Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
tebrik ediyorum arkadaşlar.. gerçekten bir paylaşım örneği.. günümüzde "paylaşım" denince akla sadece yasal olmayan mp3 veya filmlerin gelmediğini, en azından hala "iyi niyetli" paylaşımlar olduğunu görmek, çok sevindirici.. sorularımı sordum orada.. cevap bekliyorum şimdilik
bakalım bende bir "penguen" olabilecek miyim?
kolay gelsin.
-
09.02.2006 14:21 #7
Saygı ile selamlıyorum
Bende Profesyonel olmasamda biraz çaylak modunda olsak'ta LINUX Bilgim iyidir.Elimde bulunan Pardus,SuSE,Gentoo,Knoppix,Fedora,Ubuntu ve Kubuntu Sürümlerini İyileştikten sonra Penguen severler ile paylaşabilirim
Ayrıca her türlü sorununuz için İstanbul Anadolu Yakasında bulunan arkadaşlara yardımcı olabilirim. (:
-
25.03.2006 10:18 #8
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- Çanakkale 18 Mart Üniversitesi
Arkadaşlar...
Acaba tanışma ve tanıtım toplantıları düzenlenerek üniversite öğrencileri ve lise öğrencilerinin LINUX OS ile tanışmaları sağlanamaz mı?
Hala Windows OS lerin piyasada tek olduğunu sanan insanlar var.Sosyoekonomik ve sosyokültürel açıdan LINUX geleceğin işletim sistemi mimarisi ama bana kalırsa tanıtım eksikliğinin kurbanı oluyor.
Örneğin Pardus 1.0 Alfa çıktı çıkalı kaç kuruluş tarafından (Sakın bilgisayar dergisi ve bilişim ile ilgili forumları kastettiğimi düşünmeyin) teşvik edilerek tanıtıldı... :?:
Evet Pardus 1.0 alfa stabil sürüm olmasına rağmen bir çok eksikliği mevcut...Ama Windows değil miydi Bill Gaates in tanıtımını yaptığı toplantıda çöken işletim sistemi... :lol: Dolayısı ile tamamen yerli bir OS sahibi olma için verilen mücadele ruhunun ön planda tutulması gerekiyor bence... :roll:
Bugün bir çok ülkede Unix/Linux sistemler ilre bilgisayar eğitimi veriliyor.Birçok ülkede askeri maksatlı sistemler güvenilir olmaları nedeni ile Unix/Linux OS ile kontrol ediliyor.Biz hala (Biraz siyasal bir çıkış oldu ama..) kaynak kodlarının kimlere hizmet ettiğini bilmediğimiz bir OS mimarisi kullanıyoruz. :evil:
Diyeceğim odurki...
Yez okullara haber salına...
Bir tanıtım gurubu hazırlana...
Linux denilen Operating System tanıtıla...
Ülke menfaati üzere bu yazının özü herkese anlatıla
-
21.04.2006 00:02 #9
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- RooT'dan
valla bide buluşması olsa ne güzel olur
-
21.04.2006 00:13 #10
güzel bir proje tebrikler...
ama bencede linux tanıtımı başarılı bir şekilde gerçekleşmiyo...
kolay gelsin.
Benzer Başlıklar
-
Dreamweaver da bağımsız tablo._?
McSaHDesign tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 15.10.2007, 18:50 -
Linux Kullanıcıları Denizli toplantısı...
atlantis tarafından Linux forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 25.06.2007, 02:04 -
x server nedir linux ev kullanıcıları için kurulması gerekir
eyyuplu tarafından Linux forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 10.07.2006, 15:37 -
Linux Kullanıcıları SCO'nun Haklarını mı İhlal Ediyor?
gej tarafından Linux forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 03.02.2003, 22:20 -
Bağımsız pencereler !!!
ss tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 29.12.2002, 01:03

Alıntıyla Yanıtla

C:\Program~1\Google\GOOGLE~3\GO36F4~1.DL...
Bugün, 21:53 / Donanım