PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 12 İlkİlk 123456 ... SonSon
57 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar
    Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

tebrik ediyorum arkadaşlar.. gerçekten bir paylaşım örneği.. günümüzde "paylaşım" denince akla sadece yasal olmayan mp3 veya filmlerin gelmediğini, en azından hala "iyi niyetli" paylaşımlar olduğunu görmek, çok sevindirici.. sorularımı sordum orada.. cevap bekliyorum şimdilik bakalım bende bir "penguen" olabilecek miyim?

kolay gelsin.

Saygı ile selamlıyorum
    Bende Profesyonel olmasamda biraz çaylak modunda olsak'ta LINUX Bilgim iyidir.Elimde bulunan Pardus,SuSE,Gentoo,Knoppix,Fedora,Ubuntu ve Kubuntu Sürümlerini İyileştikten sonra Penguen severler ile paylaşabilirim Ayrıca her türlü sorununuz için İstanbul Anadolu Yakasında bulunan arkadaşlara yardımcı olabilirim. (:

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Çanakkale 18 Mart Üniversitesi

Arkadaşlar...

Acaba tanışma ve tanıtım toplantıları düzenlenerek üniversite öğrencileri ve lise öğrencilerinin LINUX OS ile tanışmaları sağlanamaz mı?

Hala Windows OS lerin piyasada tek olduğunu sanan insanlar var.Sosyoekonomik ve sosyokültürel açıdan LINUX geleceğin işletim sistemi mimarisi ama bana kalırsa tanıtım eksikliğinin kurbanı oluyor.

Örneğin Pardus 1.0 Alfa çıktı çıkalı kaç kuruluş tarafından (Sakın bilgisayar dergisi ve bilişim ile ilgili forumları kastettiğimi düşünmeyin) teşvik edilerek tanıtıldı... :?:
    Evet Pardus 1.0 alfa stabil sürüm olmasına rağmen bir çok eksikliği mevcut...Ama Windows değil miydi Bill Gaates in tanıtımını yaptığı toplantıda çöken işletim sistemi... :lol: Dolayısı ile tamamen yerli bir OS sahibi olma için verilen mücadele ruhunun ön planda tutulması gerekiyor bence... :roll:

Bugün bir çok ülkede Unix/Linux sistemler ilre bilgisayar eğitimi veriliyor.Birçok ülkede askeri maksatlı sistemler güvenilir olmaları nedeni ile Unix/Linux OS ile kontrol ediliyor.Biz hala (Biraz siyasal bir çıkış oldu ama..) kaynak kodlarının kimlere hizmet ettiğini bilmediğimiz bir OS mimarisi kullanıyoruz. :evil:

Diyeceğim odurki...
    Yez okullara haber salına...
    Bir tanıtım gurubu hazırlana...
    Linux denilen Operating System tanıtıla...
    Ülke menfaati üzere bu yazının özü herkese anlatıla

valla bide buluşması olsa ne güzel olur

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

güzel bir proje tebrikler...
    ama bencede linux tanıtımı başarılı bir şekilde gerçekleşmiyo...

kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

1. Dreamweaver da bağımsız tablo._?
    McSaHDesign tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 15.10.2007, 18:50
  2. Linux Kullanıcıları Denizli toplantısı...
    atlantis tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 25.06.2007, 02:04
  3. Yanıt: 0
    Son Mesaj: 10.07.2006, 15:37
  4. Yanıt: 1
    Son Mesaj: 03.02.2003, 22:20
  5. Bağımsız pencereler !!!
    ss tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 29.12.2002, 01:03