+ Başlığa Yanıt Yaz
57 sonuçtan 41 - 45 arası sonuçlar
-
09.08.2008 23:00 #41
- Katılım Tarihi
- 2008
- Yer
- Antalya
denzli pardus 07
WıNDOWS DİYE BİRŞEYMİ VAR. BEN de DUYMADIM
bugün kafamın tası attı aradaşın bilgisayarına 8 defa format attım ama her defasında hata verdi sanırım anakart da arıza var ben de sinirlendim pardus kurdum
sonra da geldim kendi pc me kurdum anti-windows cu oldukk artık ama ilkgünkü sorun gene karşıma çıktı ses de problem var aygıtı yüklemiyor
Parayı yarat İster zar at ister bin takla at kafa patlat ya da Surata tokat
-
11.08.2008 01:54 #42
- Katılım Tarihi
- 2008
- Yer
- Antalya
dün üstteki mesajı yazmıştım
2 günde 4 linux dağıtımı birden kurdum ve hepsinde de ses sorunu ortaya çıktı saatlerce nette arama yaptım ama sorun çözülmedi
kurduğum dağıtımlar:
*open suse
*pardus 07
*ubuntu
*damn small linux (cd)
hepsinde de ses sorunu yaşadım sonunda tekrar xp kurdum ama bulaşan solucan (pchealt) hala duruyordu kafayı yememe az kaldı Mac os denememiştim bi de onu deneyeyim tabi cd sini bulabilirsem boş dvd bulursam fedora yı da demenemek istiyorum ama kurulumlar saatlerimi harcıyor şöle virüs bulaşmayan sorunsuz bi yazılım olsa da rahatlasak linux larda dil sorunu da var bi de yabancılık çekiliyor... satıcam pc yi
anti-windows + anti-linux + anti-sanal
bi süre netten uzak kalsam iyi olacak yoksa pc yi camdan aşşağı atıcamParayı yarat İster zar at ister bin takla at kafa patlat ya da Surata tokat
-
20.08.2008 16:22 #43
- Katılım Tarihi
- 2008
yıllardır linux dağıtımları kuruyorum, hatta distrowatch.com'un listesindeki dağıtımların %60'ını kurdum, 2 bilemedin 3 kere ses problemim oldu 3-4 kere cdrom'umu tanımadı, ekran kartında problem yaşadım.en fazla uğraştığım şey ise 56k fax modemi tanıtmaktı, ama hepsinin üstesinden geldim, ve inanamayacagın kadar şey öğrendim bu zorluklarla uğraşırken.
hatta geçenlerde pardus 2008 kurdum, onboard ses kartını tanımadı, paket deposunda ses kartları driverları var, onları yükledim problem çözüldü.
ekran kartlarının çoğununda linux driverları var, hadi bulamadınız diyelim, ünlü dağıtımların çogunun deposunda ekran kartı driverları ses kartı driverları mevcut.
ubuntu, suse, fedora, pardus, mandriva bu dağıtımlar ile yola çıkmanızı öneririm özellikle pardus, ubuntu, mandriva
dil desteği demişsin dostum, bunu ilkkez senden duyuyorum
şaşırdım doğrusu.
windowstaki gibi herşeyi hazır beklememeliyiz, çünkü bu windows değil
biraz uğraş gerektiriyor ...
-
11.09.2008 00:02 #44ringlessMisafir
linux ilk kurulduğunda ses ayarları kapalı oluyo ondan mıdır dersin...yada linux bazı ses kartlarını desteklemiyo mu acaba...
-
20.10.2008 22:06 #45
- Katılım Tarihi
- 2003
Bu başlık güncelliğini koruyor galiba,
Eskişehir'den selamlar
Pardus 2008.1 ve müzelik bir PC, ne de güzel anlaşıyorlar
Aslında bu PC de windoz da çalışıyor ama ancak win98se olursa
Benzer Başlıklar
-
Dreamweaver da bağımsız tablo._?
McSaHDesign tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 15.10.2007, 17:50 -
Linux Kullanıcıları Denizli toplantısı...
atlantis tarafından Linux forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 25.06.2007, 01:04 -
x server nedir linux ev kullanıcıları için kurulması gerekir
eyyuplu tarafından Linux forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 10.07.2006, 14:37 -
Linux Kullanıcıları SCO'nun Haklarını mı İhlal Ediyor?
gej tarafından Linux forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 03.02.2003, 21:20 -
Bağımsız pencereler !!!
ss tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 29.12.2002, 00:03

Alıntıyla Yanıtla

topladığım sistem nasıl?
Bugün, 22:47 / Donanım