PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan pardus açılmıyor

merhabalar
    şubat sayınızda vermiş olduğunuz pardus iso dosyasını nero ile imajı diske yazdır seçeneği ile yazdırdım ve sorunsuz bir şekilde kurdum. ancak pc yi yeniden başlattığım zaman linux seçim ekranı gelmiyor ve direk olarak windows seçim ekranı geliyor.kurulumu bir kaç kez tekrarlamama rağmen bu sorunu gideremedim.

NOT: bu kurulumu yaparken pc de iki adet xp kurulu idi. ve aynı şekilde mandrake linux 10.1 bu şekilde çalışıyordu. hatta suse 9 da çalışıyordu ancak bunu çalıştıramadım.

Pardu cdden çalışıyor arkadaşım.. Yani onu her zaman cd ile birlikte boot ederek açıcaksın..

pardusu bend ekullanıyorum. eğer pardusu boot etmek istiyorsan açılış ekranından sonra f8 tuşunu sürekli tıkla. daha sonra gelen ekranda pardusun kurulu olduğu HD. yi seç enterle pardus açılacaktır. kolay gelsin

pardusu bende kullanıyorum. eğer pardusu boot etmek istiyorsan açılış ekranından sonra f8 tuşunu sürekli tıkla. daha sonra gelen ekranda pardusun kurulu olduğu HD. yi seç enterle pardus açılacaktır. kolay gelsin

pardusu bende kullanıyorum. eğer pardusu boot etmek istiyorsan açılış ekranından sonra f8 tuşunu sürekli tıkla. daha sonra gelen ekranda pardusun kurulu olduğu HD. yi seç enterle pardus açılacaktır. kolay gelsin

Benzer Başlıklar

1. pardus
    umutt tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 16.07.2006, 14:51
  2. Pardus açılmıyor
    miozkaptan tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 11.01.2006, 10:16
  3. Pardus açılmıyor
    miozkaptan tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 7