PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Linux + Windows = ?

Arkadaşlar bende bir live cd var ubuntu. Onu kurabilirmiyim. Nasıl kurabilirim. Aynı anda hem windows hem linux olurmu. Olursa açılırken seçim yapma ekranı gelir mi? Bu sorulara bir cevap verebilecek olan var mı? :P

Bildiğim kadarıyla cd yi takıyosun ve linux a geçiyorsun, cd yi çıkardığında da windows tan devam ediyorsun.

Ben böyle cd ile olsun değil hdd ile olsun istiyorum. Bunu zaten denedim. Cd'den boot olunca hdd'leri tanımıyor sadece cd romu görüyor. Yok mu bilen.

cd rom taktiginda hdd yi de gorur biraz karistirirsan fark edersin hdd kurmak istiyosan ilk once Pardus ile baslamani tavsiye ederim linux hakkin genis dokumanlari da www.linuxnet.com.tr cokca var

Arkadaşım live cd ile kurulum yapamazsın.Eğer bilgisayarına linux kurmak istiyorsan kurulan linux cd'lerinden alacaksın.
    Aynı hdd'ye hem linux hem windows'u rahatça kurabilirsin.Açılışta linux'un "mbr" denen bir açılış ekranı var.O ekrandan da linux sistemini veya windows sistemini seçerek istediğin işletim sistemine gidebilirsin.
    Daha çok sorun olursa www.linuxnet.com adresinden de yardım alabilirsin.

Kolay Gelsin...

Benzer Başlıklar

1. windows ve linux
    bodrumnet tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 15.12.2005, 19:51
  2. Linux vs. Windows
    MagneticPower tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 13.08.2005, 22:59
  3. Windows Linux
    onecaner tarafından Yazılım forumunda