PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
19 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: eburhan
    PARDUS'un bilgisayarınıza yüklenen yani cd üzerinden çalışmayan sürümünü aşağıdaki adreslerden indirebilirsin. İndirdikten sonra NERO gibi bir cd yazma programında "Kalıbı Diske Yazdır" seçeneğini kullanarak cdye yazman gerekiyor. Sonra bilgisayarı hazırladığın bu cdden açarak kurulum işlemine başlayabilirsin.

ftp://ftp.uludag.org.tr/pub/pardus/k...pardus-1.0.iso
    ftp://sunsite.bilkent.edu.tr/pub/lin...pardus-1.0.iso
    ftp://ftp.comu.edu.tr/pub/linux/dagi...pardus-1.0.iso
    http://ftp.cs.hacettepe.edu.tr/pub/m...pardus-1.0.iso
    ftp://ftp.linux.org.tr/pub/pardus/ku...pardus-1.0.iso
    Merhabalar
    Bunlar 1.0 ın ftp ve http yansıları fakat şu anda en güncel sürüm 1.1alfa2
    ve yaklaşık 2 3 hafta içinde beta1 çıkmış olacak. Bence biraz dişinizi
    sıkın çünkü kökten değişiklikler mevcut ( mudur , muavin2 ,.... )

arkadaslar gonullu pardus cular yasadiniz ilde ki bu insanlari bulup ve siz yakinlar ise onlardan cd vs bilgi alisverisi cok rahat bi sekilde yaparsiniz

bizim buralarda linux kullanan pek falza insan olduğunu özeliklede benim yaşlarımda olan birini bulabilceğimi hiç sanmıyorum. ama her arkadaşa linuz ı öneriyor kullanmları gerektiğini söylüyor onalra cd leri veriyorum.

linux git gidee yaygınlaşıyor. ama bence ortada bir düzensi,zl,k var. piyasada seksen çeşit linuz var. insanlar hangisini kullanıcağını şaşırıyor. bence bu linuz ın windows karşısındaki en büyük dezavantajı. Çünkü winodws a bakarsanız 95,98,2000,xp,vista filan derken 5-10 tane anca sürümü vardır. oysa linux ı saymaya kalkarsak oooo...

ya arkadaşlar ben yeni penguenciyim. şu pardusu cd siz çalıştırmanın yönetimini bi anlatsanız. o anlatılan yöntem pek kafama yatmadı. dah aayrıntılı nası olur?

Alıntı Orijinalini Gönderen: sleazyII
    ya arkadaşlar ben yeni penguenciyim. şu pardusu cd siz çalıştırmanın yönetimini bi anlatsanız. o anlatılan yöntem pek kafama yatmadı. dah aayrıntılı nası olur?
    www.pardus-wiki.org adresinden nasıl kuracağını öğrenebilirsin.
    Ama indirdiğin sürüm 1.1alfa2 olsun.
    ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/pardus/k...1.1-alpha2.iso
    ftp://ftp.linux.org.tr/pub/pardus/ku...1.1-alpha2.iso
    ftp://ftp.comu.edu.tr/pub/linux/dagi...1.1-alpha2.iso
    bu adreslerden alfa2 yi indirebilirsiniz

ben kurulum nasıl olduğunu sormuyorum. iso dosyasını cd e çekmekte veya cd ile bilgisayrı başlatıp pardusu kullanmakta bir sorunum yok. ben sadece nasılki windows cd siz pc e kurulumla çalışıyorsa pardusunda bu şekilde çalışıp çalışmadığını merak ediyorum. yani PC e kurulum oluyortmu? power tuşluna basınca winodws gibi otomatik başlatılıyormu? bunu merak ediyorum. Eğer varsa böyle bir yöntem nasıl oluyor?

Benzer Başlıklar

1. PARDUS
    StallioN tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 03.12.2006, 10:34
  2. Pardus 1.1
    MehmetNadir tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 05.11.2006, 16:24
  3. pardus 1.1
    afensis tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 26