PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
19 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar

Yukarda biraz cevap verilmiş ama ben yeniyim tam anlamadım,benim bilgisayarımda cd yazıcı yok,ben Pardus'ü bilgisayarıma indirerek kurabilir miyim?
    İyi çalışmalar...

@murat_34
    İndirdiğin dosya muhtemelen ISO dosyası olacaktır.
    Bu ISO dosyalarını bir CD'ye yazman gerekiyor.
    Kurulumu bu CD ile yapacaksın çünkü.

Pardus CD siz çalışır, ama CD siz kurulmaz. Aslında kurulabilir ama UEKAE ekibi böyle bir alternatif sunmamış diğer LINUX dağıtımları bir disket ve belirtilen bir path üzerinden kurulabir ama bu uzun yol. Bu nedenle uğraştırır.

Bunun dışında benim merak ettiğim pardus 2.6.18 kernel i kullanıyormuş. www.kernel.org tan rahatça indirebiliyorum da, pardus ekibinin türkçeleştirdiği kernel in kodunu sitesinin neresinden bulabilirim. iso yu indirmek istemiyorumda.

sleazyII,
    Arkadaşların deiklerinden sonra neden hala sorununu çözemedin anlamış değilim. Arkadaşların dediği gibi bir CD oluşturduktan sonra o CD ile BIOS ayarlarını ayarlayarak bilgisayarı CD'den başlat ve tıpkı XP yükler gibi Pardus'u yükle. Bunları yaptıktan sonra artık CD ile çalıştırmak zorunda kalmaman gerek.

Alıntı Orijinalini Gönderen: ErHaN12
    sleazyII,
    Arkadaşların deiklerinden sonra neden hala sorununu çözemedin anlamış değilim. Arkadaşların dediği gibi bir CD oluşturduktan sonra o CD ile BIOS ayarlarını ayarlayarak bilgisayarı CD'den başlat ve tıpkı XP yükler gibi Pardus'u yükle. Bunları yaptıktan sonra artık CD ile çalıştırmak zorunda kalmaman gerek.
    benim sorunum halloldu. ancak senin anlattığın şekilde sorun çözülmez. çünkü bendeki sürüm çalışan cd 1.1 ben yanlış sürümü indirmemden dolayı kaynaklanan bi sorun. aslında sorunda değil bu.

Benzer Başlıklar

1. PARDUS
    StallioN tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 03.12.2006, 10:34
  2. Pardus 1.1
    MehmetNadir tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 05.11.2006, 16:24
  3. pardus 1.1
    afensis tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 26