PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
14 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: pardus mu suse mi

Varsayılan pardus mu suse mi

merhaba arkadaşlar
    ben linux kullanmay karar verdim ama hangi sürümünü kullanacağıma karar veremedim pardus ve suse arasında kaldım acaba hangisinin kullanımı kolay ve işlevsel yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar. gerçi pardus kullanmadım ama linux'un kararlı veya ara sürümlerinden bir çoğunu kullanma şansım oldu. ve halen de suse 10.1 kullanmaktayım. kurulum ve kullanma kolaylığı bakımından gerçek bir kullanıcı dostu. özellikle yast adlı programı çok benimsedim. sistemle ilgili bütün ayarlamaları bu programla yapabiliyorsun. linuxun diğer sürümlerinden aradığım şeyi bulmakta zorlandığım anlar olmuştu çünkü. sözün kısası suse yi tavsiye ederim. suse konusunda elimden gelen yardımı veririm. aramıza hoş geldin. kolay gelsin...

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    eski "Crazzy_alp"

pardus te kullandım susede kullandım ikisinide beğenmedim bnce windows.bi kere suseye oyun yükleyemiyosun hiç bişi yükleyemiyosun :!: :!:

pardus'u tavsiye

Bence Suse kullan çünkü donanım tanıma ve yapılandırması bence çok iyi ayrıca ikiside kolay ve işlevsel ama pardus un 2. sürümü çıktığında bence kaçırmayın derim deneyin çünkü en güncel ve en iyi Linux bileşenlerini kullanıyor ayrıca 17 saniyede açılma iddası var bu xn in açılma süresinden daha hızlı

Benzer Başlıklar

1. Suse 10.1
    canbula tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 31.10.2007, 02:14
  2. Suse 9.0 ve XP!!
    ZaZu tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 26.03.2004, 12:20
  3. suse 9.0
    starcpu tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 1