+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
Başlık: Bedava Ubuntu 6.06 LTS için...
-
09.11.2006 12:23 #1
- Katılım Tarihi
- 2006
- Yer
- İstanbul
Bedava Ubuntu 6.06 LTS için...
Giriş : https://shipit.ubuntu.com/
Verdiğim köprülerden ücretsiz olarak bir linux dağıtımı olan Ubuntu 6.06 LTS'yi temin edebilirsiniz. Yineliyorum: üstelik ücretsiz!
Yapmanız gereken tek şey üye olmak ve siteye giriş yaparak istedğiniz ortam için (32 Bit, 64 Bit ve Mac OS) Ubuntu'yu seçmek. Hepsi bu!
Ubuntu CD'leriniz; CD'leriniz diyorum çünkü istediğiniz kadar alabilirsiniz; ortalama 2-3 hafta içinde geliyorlar. Ben iki kez toplamda dört CD istedim (64 Bit ve Mac OS için bir adet, 32 Bit için iki adet) 2 hafta içinde elime ulaştı; Hem de Amerika'dan gemi ile.
Ücretsiz olması denenmiş ve CD'lerin geldiği kanıtlanmıştır. Yalnız bir arkadaşıma 1,75 YTL gümrük vergisi intikal ettirmişler. Tek sorun bu.
Ubuntu'yu sabit diskinizin bir bölüüne (tabii ayırmış iseniz) kumakta bir sakınca görmeyin. Çünkü istenmeyen bir durumda Windows çökerse Ubuntu üzerinden Windows'un kurulu olduğu sabit diske erişerek sizin için önemli olan dosyaları kurtarabilirsiniz. Hem de hiç bir kayıp vermeden!
Denemenizi isterim.
-
25.11.2006 21:31 #2
- Katılım Tarihi
- 2006
- Yer
- Kilis
ubunuyu denedim zaten çıkalı fazla olmadı.ama şu bizim pardus bile ubuntuya 1000 çeker.açıkçası beğenmedim.ne diyorum zaman vista zamanı alın onu kurun kullanın....
-
02.12.2006 22:30 #3
- Katılım Tarihi
- 2006
Değişik işletim sistemi dağıtımları denemek faydalı bence. Yalnız PARDUS nerden bizim pardus oldu? www.kernel.org ta LINUX un "Linus" beye ait kayıtlı marka olduğu yazıyo, KDE kullanıyo PARDUS, KDE de Türk değil, ya bu pardusun neresi Türk?!!! şimdi o zaman hayır ben işletim sisteminden Kernel, SHELL, Desktop Manager falan anlıyorum ve gördüğüm kadarıyla bu köyler Türk değil. Zemberekti paket yönetim sistemiydi falan dan işletim sistemi anlıyosak işimiz var.
Visataya gelince
İşletim sisteminden Media Player, IE 7.0 anlıyorsanız, amerikalıların ,afrikalıların elindeki elmasları topladığı gibi incik boncuk la kandırılmak hoşunuza gidiyorsa ve tabi 400$ verecek kadar genişseniz benim için sorun yok.
Bi LINUX dağıtımı da ben yapcam çünki bi ben kalmışım linux dağıtımı üzerinde çalışmayan
Benzer Başlıklar
-
bedava site yapmam için hangi site gerekiyo yer almam için
gurkan_ozkan tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 04.06.2010, 22:28 -
Bedava site almak için siteler
serap789 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 04.06.2010, 08:59 -
güwenlık merkezi için bedava antı virüs
laki tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 19.11.2005, 18:52 -
Nokia 7610 icin bedava oyun
DeVil_BoZZo tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 01.05.2005, 00:49 -
Bedava Flash Tutorials için www.flashmekani.8m.com
flashmekani8mcom tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 03.09.2004, 15:49

Alıntıyla Yanıtla

En hızlı ve en iyi antivirüs
Bugün, 18:51 / İnternet, Ağ ve Güvenlik