PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar

Varsayılan Linux kurulumu

Fazla derine dalmaya gerek yok bence !!!

p. magic le diski bölüp linux dosya biçiminde formatla ve restart yap açıldıktan sonra kuruluma başlamalı

Pardus,linux dağıtımlarının içinde en problemsiz olanıdır.Pardus amatörler içindir iberesi doğru değildir.Tüm linux dağıtımlarının temel programları aynıdır zaten.Pardus 2007'yi kurmanızı öneririm.Tamamı hazır geliyor.
    Mandriva one 2007'de çok iyi ancak Macromedia flash player'i kendiniz kurmalısınız bunun yanında Tarayıcınıza Java yolunu kendiniz göstermelisiniz.Eğer varsa webcam'ınızı kendiniz tanıtmalısınız.Son olarak aklıma gelen wmw ve wma çalıştırmada sorun yaşarsınız.Ancak mandriva Pardus'dan sonra en iyi dağıtımdır.(Tamamen kişisel fikrimdir dağıtım tartışması olmasını istemem)
    Daha sağlıklı karar için değişik dağıtımlar deneyebilirsiniz.

Son olarak windows xp'ye (ntfs) yazma desteği şu anda bir tek Pardus'ta vardır.
    Kolay gelsin...

Bence linux kullanma.Ben tartışma konusu yaratmak istemem ama Windows xp sektörün en iyi işletim sistemi.Linux biraz amatör kaçıyor.Bence Linux la falan uğraşma.Ayrıca Pardus işletim sisteminin güzel bir işletim sistemi olduğunu söyleyebiirim.

pardus=linux zaten

bir de bir şey söylüyorsanız lütfen gerekçeleriyle açıklayın. yani neden win en iyi işletim sistemi? yoksa arkadaşlarımız bunu gerçek sanıp yanlış yola düşebilirler. (win kullanabilirler.)

iyi akşamlar.

Benzer Başlıklar

1. DC++ Programını Kullanmak İstiyorum
    Bilader tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 28.06.2005, 00:24
  2. Hem Xp Hem Linux Kullanmak İstiyorum Ama Nasıl ??
    Canercik tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 22.11.2003, 15:15
  3. Neden kabloneti kullanmak için kablotv'de kullanmak zorunda.
    etke tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 19.11.2003, 12:54
  4. CD'den Linux kullanmak.
    chelique tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 05.06.2003, 08:00
  5. Linux ve Windowsu beraber kullanmak
    memocan tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 12.12.2002, 23:32