+ Başlığa Yanıt Yaz
8 sonuçtan 6 - 8 arası sonuçlar
Başlık: Suse linux
-
17.01.2007 16:19 #6Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
sonuç itibariyle partition'larla oynadığından sistemin çökme riski her zaman için vardır. Partition Magic'i kullanmadan önce defrag (disk birleştiricisi..) yapman bu riski minimize edecektir.
kullanımına gelince oldukça kolay, hele birde ingilizce biliuorsan daha da kolay geliyor :)
tek yapman gereken Linux bölümlerini formatlarken, disk bölümünün üstüne sağ tıklayıp "format" demen, menuleri seni yönlendiriyor zaten. diski birleştirirkende sağ tıklayıp "merge"ü seçiceksin.
daha önce forumda merge işlemini şu şekilde anlatmışım:
en sonda "apply" buttonu ile bu işlemleri uygulamaya koyuyorsun.
Orijinalini Gönderen: SurFeR
küçük bir hatırlatma: programın demosunda apply buttonu çalışmıyor.!
-
17.01.2007 16:38 #7
- Katılım Tarihi
- 2007
oopps:
Orijinalini Gönderen: SurFeR
-
31.01.2007 19:23 #8
SuSe 10.2 son sürümünü kurmayı başaramadım. Sistem Analiz taraması yaparken catalog'la ilgili problemden dolayı duruyor. Dil seçimi İngilizce de olsa Türkçe de olsa duruyor, bazen CD1 takılmasını istiyor ki bendeki DVD. Tekrar denemelerimde iki sefer bu bölümüde geçtim kurulum aşamasında bir süre sonra durdu. Fakat kardeşimin bilgisayarında sorunsuz kurulum gerçekleşti. Acaba bendeki sorun, donanımın uyumsuzuluğu olabilir mi? Benim bilgisayarım Fujitsu Siemens marka, kardeşimin ki toplama. Yanıtlarınız için teşekkürler.
Benzer Başlıklar
-
Linux suse 9.3 yardım
kurbath2 tarafından Linux forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 04.09.2005, 01:02 -
SuSE Linux Kullanıcılarına
zindan tarafından Linux forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 25.08.2005, 23:04 -
suse linux yardımı
akifyurdakul tarafından Linux forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 23.02.2004, 21:14

Alıntıyla Yanıtla

topladığım sistem nasıl?
Bugün, 22:56 / Donanım