PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Kurulmuyor Yaaa

Varsayılan Kurulmuyor Yaaa

Arkadaşlar ben Pardus 2007'yi download ettim ve cd'ye yazıdm PC'ninde BIOS'undan dvdrom'u boot olarak yaptım fakat cd'yi takıp makinaya reset attığımda açılmıyor bu nasıl iştir anlamadım cd'yi okuyor fakat direk windows açılıyor benim çok scil olarak yardıma ihtiyacım var arkadaşlar...???

İndirdiğiniz dosyayı direk olarak olarak mı yazdınız yoksa nero ile kalıbı yazdırı seçerek mi yazdırdınız :?:

bende dosya .rar olarak indi ve bende .rar dosyasını açtım ve direk yazdırdım ?? Nasıl yazdırmam gerekiyordu acaba bir açıklama yaparmısınız rica etsem ...

Teşekkürler..

Bu bilgisayarda nero yok ancak size aklımda kaldığı kadar anlatayım.Öncelikle size Nero7 gerekli.Kurduktan sonra Nero Expressi çalıştırın.Soldaki menüden yanlış hatırlamıyorsam en alttaki seçeneğe gelin.Sağ tarafta CD kopyala,Dvd kopyala ve Kalıbı diske yazdır seçenekleri gelecek.Kalıbı diske yazdırı seçin.Sonra çıkan ekrandan rardan çıkardığınız dosyayı seçin.Sonra yazdırın.

winrarlı şekilde yazdırdıysanız tabiki kurulmaz.. NERO da kalıbı diske yazdır şeceneğini kullanmanız gerekirdi..

Buradan nasıl yazıldığını öğrenebilirsiniz..

http://www.pardus.org.tr/belgeler/iso_nasil.html

Benzer Başlıklar

1. -inetpub-wwwroot ne yaaa
    furkif tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 05.09.2008, 16:25
  2. Yaaa WE 10 Neden PC'ye çıkmıyor?
    FaRCoN tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 20.08.2006, 11:42
  3. şifre neydi yaaa
    burock tarafından Yazılım forumunda