+ Başlığa Yanıt Yaz
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: xp pardus bileşiminde pardus yok
-
12.02.2008 18:59 #1
- Katılım Tarihi
- 2007
xp pardus bileşiminde pardus yok
arkadaslar hardiskim iki bölümden oluşuyor, birinde xp vardı diğerine de pardusu kurdum, kurulum başarıyla bitti sisteminizi yeniden başlatın dedi, sistem önyükleyicisini de kurmuştum, yeniden başlattım ama direkt olarak xp açıldı, karşıma herhangi bir seçenek çıkmadı şu an pardusu kullanamıyorum yardım edin lütfen..
-
12.02.2008 21:54 #2
- Katılım Tarihi
- 2008
- Yer
- BURSA/İNEGÖL merkez
Benim bu konuda bir düşüncem Yok ne yazıkki üüzlüdmm
-
12.02.2008 22:35 #3
- Katılım Tarihi
- 2006
- Yer
- istanbul
grup kurmamıssınız galıba yukleme esnasında soruyor grubu en basa kurmanız gerekırdı.
bilgisayarım saagtık/özellıkler/gelışmıs/baslangıc kurtarma/ısletım sıstemlerılıstesını gosterme suresu/bu kısımda yandakı kutucuktan zaman ayarı yapın bakalım pardusu gorebılecekmısınız.
-
12.02.2008 23:06 #4
- Katılım Tarihi
- 2007
gokmenardali malesef pardusu göremiyorum, bugün ilk olarak akşamüstü yükledim pardusu, grubu en başa kurdum görmedi, sonra forumlardan araştırdım biraz, grubu tekrar kurmaya çalıştım, pardus cd'ni takıp root ( , root (hdo vs komutlarla uğraştım bu sefer xp de çöktü, şimdi xp'yi tekrar kurdum, az önce de pardusu yine kurdum, ilk kurulumda hata yaptığımı düşünerek bu kez grubu en başa değil de pardusun bulunduğu diske kurdum sonuç yine aynı, bilg açılırken hiçbişey sormadan direk xp açılıyo, pardusu kullanmak istiyorum xp'den bıktım artık ama ne zaman pardus kurmaya kalksam böyle sorun çıkıyo, yardımlarınızla bu işi halledebilirsem çok iyi olacak, şu anki durum tertemiz bi xp ve grubu pardusun bulunduğu diske kurulmuş bi pardusum var, bilg sağ tıkla vs vs başlangıç ve kurtarmada pardusu göremiyorum, bu işlerden de pek anlamıyorum naapıcamı şaşırdım lütfen yardımcı olun
-
13.02.2008 04:48 #5
Zaten başlangıç ve kurtarmada pardusu görmemen gerek çünkü MBR'de grub olacağı için o kendi dosyalarını saklar senini baktığın sadece C:\boot.ini dsoyası oluyor.Eğer pardus kurarken gelişmiş ayarlarla kuruyorsan bir seferlik acemi kullanıcı olarak yani ayar filan değiştirmeden sadece bölümle me yöneticisinde ayarlar yaparak kur ve öyle dene normalde C'de xp ve Diğer bölümde de pardus olunca ve direk grub kurulunca bir sorun olmaması gerekiyor..
A-DEeP
Benzer Başlıklar
-
pardus
oyo tarafından Linux forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 01.10.2007, 22:44 -
PARDUS
StallioN tarafından Linux forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 03.12.2006, 11:34 -
pardus
umutt tarafından Linux forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 16.07.2006, 15:51 -
pardus 1.1
afensis tarafından Yazılım forumundaYanıt: 26Son Mesaj: 18.08.2005, 12:41

Alıntıyla Yanıtla