PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 11 / 23 İlkİlk ... 78910111213141521 ... SonSon
112 sonuçtan 51 - 55 arası sonuçlar

eğer zorunlu değilsen hiç geçme linux'e kal microsoftta ama illa gececeğim diyorsan bence pardusu tercih et ikiside iyi pardus ve ubuntu

arkadaşlar konunun tamamını şimdi okudum ve tartışmalara hiç şaşırmadım...
    herkes fikrini dilediğince söylemekte özgür,sonuçta herkes kullanıp memnun kaldığı sürümü tercih eder..olay ferrari mi-porsche'mi muhabbetine dönmüş...ama bu alıştığımız bir durum.
    bence yapılması gereken her iki sürümün de olumlu-olumsuz yanlarını listelemek... bu şekilde benim gibi linux'a geçmeyi düşünen herkesin aklında bir fikir oluşmuş olur..
    benim çıkardığım sonuç
    ubuntu daha kararlı,driver'lar açısından daha zengin ama Türkçe dil desteği başarısız..
    pardus dil desteği açısından daha başarılı ama donanım vs. sorunlar yaşanabiliyor...

bunların dışında sormak istediğim şey, ben henüz hiç linux kullanmadım ama windows'ta oldukça iyiyim.harddisk'im tek bölüm halinde, kaybetmekten korkmuyorum ama formatlamayla fln uğraşmak ta istemiyorum...windows kurulumunu koruyarak,aynı zamanda linux(fedora,ubuntu veya pardus) kurmanın yolu nedir? (elimde fedora8 kurulum dvd'si mevcut-tavsiye edermisiniz?)
    En son wickedfb tarafından düzenlenmiştir: 17.05.2008 01:30

Merhaba pardus veya linux serilerinde oyun oynanıyormu half life gibi oyunlar bilgi verirmisiniz
    En son Maxcore tarafından düzenlenmiştir: 17.05.2008 05:41

Alıntı Orijinalini Gönderen: loss Mesajı Görüntüle
    Merhaba pardus veya linux serilerinde oyun oynanıyormu half life gibi oyunlar bilgi verirmisiniz
    Half life (counter strike) gibi open gl desteği olan bir oyunu linux altında wine yazılımı ile sorunsuz çalıştırabilirsiniz ama ekran kartınızın 3d sürücülerinin yüklü olduğundan emin olun..

pardus directx yükleme ihtimal varmı ve wine yazılımı yeni duydum açıklarmısınız
    En son Maxcore tarafından düzenlenmiştir: 17.05.2008 07:00 Sebep: ekleme

Benzer Başlıklar

1. Yeni adaydan; Ubuntu, Suse, pardus vd. -Hangisini seçmeli ?
    yusufdemirkoparan tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 13.03.2008, 16:13
  2. xp pardus bileşiminde pardus yok
    asalet32 tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 14.02.2008, 16:17
  3. ubuntu
    LordofWar tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 02.06.2007, 16:52
  4. ubuntu linux..!