PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 23 İlkİlk 1234567814 ... SonSon
112 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar
    stalkercel
    Misafir

teşekkür ederim

Alıntı Orijinalini Gönderen: baymc Mesajı Görüntüle
    hersey için saol un ama bi sorun var ben suan ... işletim sistemi kullanıyorum ıkısini de kullanmak istiyorum ve diski bölmem gerekiyo nasıl yapcam???
    biri bu soruma cevap verebılır mı

O kadar çok yolu var ki şimdi karar vermek lazım.
    Bir adet linux yüklediysen gparted diye bir program gözüne çarpacaktır. Ubuntuyu yüklerken de görmüş olabilirsin. Windows'un varsa partition magic gibi ücretli bir programın eline düşebilirsin. Sen seç artık.
    Ama hepsi aynı işi yapıyor.
    Bir bölümü seçiyor resize diyorsun, yeniden boyutlandırıyorsun. Açılan boş yerle hiç uğraşmana gerek yok, oraya da diğer linuxu yükle gitsin.
    Pardus için şöyle yaklaşık 500 mb lik swap diye bir bölüm daha oluşturmana gerek yok, o kendi bir şekilde halleder(tabi eğer yapıyorsan böyle birşey).

Bir de Pardus mu, ubuntu mu diye bir soru olurmuymuş yahu, sırayla yükleyip öğreneceksin hangisi neymiş diye, kimsenin yorumunu da dinlemeyeceksin, alemsiniz yahu. Akademik ya da bilimsel bir çalışman yoksa sorun da yoktur.
    Beryl gibi paketler, compiz vs. pardus'a da yüklenebiliyor bunu da bilmek lazım. Sadece ecnebi language'si gerekebilir biraz ubuntuda. Ubuntu da debian bozmasıdır hatırlatırım, pardus'u da 0'dan geliştirmek gayet mantıksız...
    Ben ilk debian etch testing ile başlamıştım, bu stabil değildi ama bir problem de çıkarmadı.
    Bunlar ek bilgidir, aklımızda bulunsun diye yazdım, yoksa baktım da çok dallanmış yazdıklarım.

Ubuntu..Tek Geçerim..
    CS 1.6 OnLine Monster
    Php Coder
    Güvenlik kodunun gelmesi 42sn,youtubeda 6dklık bir video23dk,hotmailin açılması1.23dk,telekomun snde işittiği küfür PAHA BİÇİLMEZ
    http://www.speedtest.net/result/211178334.png

bence Pardus daha iyi kullanmanızı tavsiye ederim

Benzer Başlıklar

1. Yeni adaydan; Ubuntu, Suse, pardus vd. -Hangisini seçmeli ?
    yusufdemirkoparan tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 13.03.2008, 16:13
  2. xp pardus bileşiminde pardus yok
    asalet32 tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 14.02.2008, 16:17
  3. ubuntu
    LordofWar tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 02.06.2007, 16:52
  4. ubuntu linux..!