+ Başlığa Yanıt Yaz
112 sonuçtan 21 - 25 arası sonuçlar
Başlık: Pardus Mu Ubuntu Mu
-
23.04.2008 10:30 #21
Neye göre daha iyi? Neden daha iyi? Nasıl daha iyi?
Tübitak'ın desteğini aldığı için mi?
(Ona bakarsan Open Suse Novell'in desteğini almış, Ubuntu Canonical isimli bir firmanın desteğini almış, Red Hat bir başka firmanın desteğini almış. Ama yine de ücretsiz, yine de Windows'tan kat kat daha kararlı ve Türkçe)
%100 Türkçe diye lanse edildiği için mi?
(Komut satırına Türkçe karakterlerle komut girebiliyor musunuz? Pardus'un kurulum yöneticisinin adı neden YALI (Yet Another Linux Installer)??)
Sıfırdan derlendiği için mi?
(Kullandığı kernel Türk yazılım mühendislerince mi yazılmış? Yoksa KDE masaüstünü Türk yazılım mühendisleri mi icat etmiş?)
Pardus'un gelişmesini, geliştirilmesini, kullanılmasını elbetteki isterim. Zaten Pardus, Opensuse, Redhat, Fedora, Mandriva, Ubuntu.... Adı her ne olursa olsun, Linux kullanılmasını desteklemekten yanayım. Ancak Windows kullanıcılarının yaptığı gibi "ille de Pardus", "kesinlikle Ubuntu", "muhakkak ki Fedora" gibi dayatmalar, diretmeler, yanlış yönlendirmeler yapmak son derece yanlış bir yöntem.
Samil'in dediği gibi, istediğinizi kurun, deneyin. Beğendiğinizi kullanın. (Olmadı, sanallaştırma yazılımları ile şu an kullandığınız işletim sistemi üzerinde çalıştırabilir, kullandığınız sisteme hiç bir zarar vermezsiniz...)Onur "AynShtein" Gözüpek
http://www.multimeyda.com
-
23.04.2008 10:35 #22
Dikkatinizi çekerim loss yazısının başına bence kelimesini oturtarak görüşün tamamen kendine ait olduğunu ve deneyin hangisi iyi ise onu kullanın mantığının devamı olarak kullanmış ve beyenmiş olduğu dağıtımı önermiş bu kadar hünkürmenin alemi yok...
-
23.04.2008 10:41 #23
- Katılım Tarihi
- 2008
Neye göre daha iyi? Neden daha iyi? Nasıl daha iyi Ahiret sorusu gibi olmuş
-
03.05.2008 16:01 #24
eğer winden gelmişlsen kde arayüzlü bir dağıtım kullan. sana tavsiyem pardustur. eğer kde4 kullanmak istersen pardus 2008 yada 2008.1 i bekle yada kubuntu kde4 ü kur. veyahut biraz risk almak istersen http://ozgurlukicin.com/haber/kde-403-pisi-paketleri/ adresine bak. ancak bunu tavsiye etmiyorlar. ancak ben hiçbir sorunla karşılaşmadım. yinede sen bilirsin.
windows kullanma Linux'tan şaşma!
windows'un ustasıyım, Linux'un hastasıyım!
evime windows yüklü bir bilgisayar giremez!
tüm windows düşmanları kardeşimizdir!!!
batsın microsoft (microsoft games hariç. çünkü oyunları iyi)!!!
hayat bilgisayarsız, bilgisayarda Linux'suz olmaz:!::!::!:
hayat felsefem:
internet buldun http://pcnet.com.tr/ yi aç
dayak buldun kaç
limuzin buldun bin
linux buldun kullan
fanta buldun iç
para buldun harca
komedyen buldun eylen
-
03.05.2008 22:18 #25
- Katılım Tarihi
- 2007
linux sürümleri arasından seçim yapsam ilk tercihim ubuntu olur; ubuntu ile pardus arasında seçim yapcak olsam pardus'u seçerdim.
Benzer Başlıklar
-
Yeni adaydan; Ubuntu, Suse, pardus vd. -Hangisini seçmeli ?
yusufdemirkoparan tarafından Linux forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 13.03.2008, 16:13 -
xp pardus bileşiminde pardus yok
asalet32 tarafından Linux forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 14.02.2008, 16:17 -
ubuntu
LordofWar tarafından Linux forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 02.06.2007, 16:52 -
ubuntu linux..!
syntax_nhate tarafından Linux forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 28.07.2006, 13:20 -
ubuntu 2.6 dan 2.4 e
1394 tarafından Linux forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 23.08.2005, 20:29

Alıntıyla Yanıtla

Beyler Yardım ??
Bugün, 17:03 / Donanım