PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 23 1234511 ... SonSon
112 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Red face Pardus Mu Ubuntu Mu

slm. ben 1 kac gun ıcerısınde lınux e gecmek ıstıyorum ve kafamda ıkı sık var pardus mu kullansam ubuntu mu sızce hangını tercı etmelıyım

Linux kullanmak istiyor ve acemi iseniz Pardus'u öneririm.Ubuntu ne kadar iyi olsada pardus kadar türkçe destek ve yardım veremiyor..

Ubuntu'nun Türkçe desteği diğer dağıtımlara oranla daha fazladır. En azından sorunla karşılaştığınızda nasıl çözeceğinize dair ipuçlarını kolayca bulabilirsiniz. Pardus kurduğunuzda karşınıza çıkan sorunlar için çözüm arayabileceğiniz kaynak sayısı Ubuntu'ya kıyasla çok çok azdır. Pardus'un "gönül rahatlığıyla kullanılabilir" olabilmesi için 1-2 sürüm daha beklemek gerekiyor sanırım...
    Onur "AynShtein" Gözüpek
    http://www.multimeyda.com

Yeni başlayan birisi için her ikisinide önerebilirim. Sen her ikisinide dene. Hangisi hoşuna giderse onu kullanırsın.

aynı dert bende de var ve açıkcası xp ve türevlerine veda etmek istiyorum. bir arkadaşım pardus delisi ve tavsiye ediyor. fakat bu konuda henüz yeterli araştırma yapmadım balıklama da atlamak istemiyorum. sormak istediğim şu;
    güvenlik, performans, yazılım-sürücü desteği, görsellik (menulere kolay ulaşım) hangisinde varsa ona başlamak istiyorum.
    pardus-ubuntu-linux.? joker hakkımı kullanmak istiyorum.:mrgreen:

Benzer Başlıklar

1. Yeni adaydan; Ubuntu, Suse, pardus vd. -Hangisini seçmeli ?
    yusufdemirkoparan tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 13.03.2008, 16:13
  2. xp pardus bileşiminde pardus yok
    asalet32 tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 14.02.2008, 16:17
  3. ubuntu
    LordofWar tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 02.06.2007, 16:52
  4. ubuntu linux..!