PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Başlık: vıstayla lınux

Question vıstayla lınux

arkadaslar bilgisayarımda vısta home prenıum var ama lınux ın madrıva surumunu de kurmak ıstıyorum ıkısınıde kullana bılırmıyım acılısta sorun yasarmıyım yanı secme kısmında sorun cıkar mı yardımlarınızı beklıyorum drıver lar konusun da problem yok
    sıstemım :
    asus p5k-se
    e6750 2.66 (3.2) 1333mhz
    2*1024 800mhz
    250gb seaget
    palit 8800gt 512 mb
    22 ınc samsung bw223
    yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım

Merhaba,

Vista ve mandriva Linux bir bilgisayarda rahatlıkla kullanabilirsiniz,

Ben Bilgisayarımda Mandriva linux, XP, ve Vista kullanıyorum hiç sorun yaşamadım, ama size tavsiyem mandriva nın en güncel sürümünü kullanın bu ise Mandriva 2008.1 Spring

www.mandriva.com dan indirebilirsiniz dilerseniz one cd denilen tek cd dilerseniz DVD yi indirebilirsiniz

Size tavsiyem eğer daha önce Hiç Linux ile tanışmamış iseniz bence Bi araştırdıktan sonra kullanın zira önceden Linux ile ilgili kavramları ve mantığı öğrenmek kullanınca sizi zorlamayacaktır

Enixma e dergilerini her ay takip etmenizi öneririm Enixma daki dilediğiniz sayıları indirip okuyabilirsiniz

Mandriva ile ilgili özellikle http://www.enixma.org/dergiler/0801/0801.php sayısına bakmanızı öneririm

ayıca www.elektronist.com www.linuxnet.com www.linux-sevenler.org www.enixma.org

sitelerinde Mandriva ve diğer Linux dağıtımları ile ilgili bilgiler kurulum dökümanları bulabilirsiniz

Driver lar konusunda sanırım kastınız Vista driver ları Vista driver larına gerek yok zira Linux driverları farklı vista farklı Linux donanımlarla ilgili driver ları kendisi kuracaktır donanımlarınızla ilgili Linux un tanıması konusunda bi sorun yok dediğim gibi önce bi dediğim kaynaklara bi bakın

Kolay gelsin

ilgin icin tesekkurler neptun mavisi bide mandriva xp den iyimidir veya genel olarak performansi nasýldýr tesekkurler.

Benzer Başlıklar

1. lınux cd ye yazma
    maganda tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 27.12.2006, 08:48
  2. LİNUX DOWNLOAD
    tension tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 23.09.2006, 23:22
  3. xp ye lınux cakmak
    gsy007 tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 2