PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan pardus kullanmaya yeni başladım öğrenmek istiyorum yardım edermisiniz?

merhaba, iki gün önce pardus kurdum makinama, ama henüz xp'yi kaldırmadım kaldıramadım korktum ya alışamaz yada sevemezssem diye.Öğrenmeye çalışıyorum ve çok keyifli olduğunu fark ettim PARDUS'un.
    Sorum şunlar; windows'ta çalışan programları bu sisteme kurmam söz konusumu? Örneğin msn'i PARDUS'ta kullanabilirmiyim, eğer kullanamassam arkadaşlarım PARDUS yok onalrla görüşmem için onlarındamı PARDUS kurması gerekiyor?
    Xp'de çalıştırdığımız programların ne kadar pc'yi yorduğunu görüyorum, mesela firefox çok ram yiyor, yada başka bi program.PARDUS'ta bu durum nasıl?
    Ben hard diskimi üç bölüm yapmıştım, ve PARDUS'u D:'ye kurdum, makinamı XP'açtığım zaman bu bölüm görünmüyor ve format atın diyor, bu durum pc açıkken o bölüme girip boş sanıp format çekmesine sebep olursa PARDUS gidecek belli, bu durumu engellemenin yada korumanın bi yolu varmı?
    Son soru olarak tavsiye ettiğiniz yada mutlaka PARDUS'unda bulunması gerek dediğiniz yazılımlar varmı?
    teşekür ederim...

Pardus`ta MSN`i amsn adlı programla kullanabilirsiniz.amsn kurmak için Paket Yöneticisi(Yazılım Ekle veya Kaldır)`ni kullanırsınız.
    Windows`tan Linux kurulu disk bölümüne erişemezsiniz.Pardus`un kullandığı dosya sistemini Windows desteklemiyor.Ama sanırım bu program ile erişebilirsiniz.(Programı daha önce denemedim,umarım olumlu sonuç alırsınız.)

teşekür ederim çok yararlı oldu

Windows'un exe lerinin %70 ini Wine adlı programla çalıştırabilirsin...

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

wine tam olarak hepsini çalıştırmasada piside var...
    olmazsa olmaz urban terror, DeveD ne işe yaradığı piside yazıyor...

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 4
    Son Mesaj: 28.12.2008, 14:29
  2. Yanıt: 0
    Son Mesaj: 15.08.2008, 11:11
  3. anakartımın modelini öğrenmek istiyorum yardım edermsnz
    kadir15 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 11.07.2008, 11:10
  4. radyo sitesi kumak istiyorum.yardım edermisiniz?
    ONUR92 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 19.12.2006, 21:42
  5. Yeni Başladım Kaynak Lütfen...
    cafein tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 28.09.2004, 04:43