+ Başlığa Yanıt Yaz
26 sonuçtan 21 - 25 arası sonuçlar
Başlık: Pardus 5 Yaşında
-
06.03.2010 12:19 #21mbksMisafir
Abi usb değilki.Laptopumun üzerinde gelen kart gayet memnunum ama kablolu kullandığım için formattan sonra driverını yüklemedim.Özgürlük içinede baktım ama orda da verilenler benim problemle aynı ve bir çözümü bulunamamış.Ip elle veriyorum bilgisayar bağlandı diye gösterityor.Ama internete girmek istediğimde girmiyor sayfayı yüklemeye çalışıyor ama bir türlü beceremiyor ya
-
13.03.2010 19:25 #22
- Katılım Tarihi
- 2010
- Yer
- Ankara
Yazı güzel olmuş.Yazının sonunda kimse okumayacak galiba demiş ama ben sonuna kadar okudum hatta alıntı yazısını bile
Ben ubuntu yu denemedim ama Pardus'tan daha güzel olduğunu sanmıyorum.Geçen sene uzun bi süre Pardus kullandım.Ta ki windows 7 çıkana kadar.Windows 7'nin tanıtımlarına dayanamadım ve hemen kurdum.Gayet'de memnundum.Görsellik ve kullanış muhteşemdi.Pardus 2009.1 "telli turna" sürümünü çıkarana kadar da zevkle kullandım.Pardus'un bu yeni sürümü çıktıktan sonra merak etmeye başladım.İkisinin arasında seçim yapmaya çalışıyordum.Bir de adsl limitli olunca o kadar kota harcamak istemiyordum.PC net'in 150. sayısında verilen kurulan CD'yi aldım.Ve en sonunda kararımı verdim.İki işletim sistemini birlikte kullanmak en iyisiydi.Varsayılan'ı Pardus yaptım.Gerek duydukçada Windows 7 çalıştırmayı düşünüyorum.Ama Pardus'taki hız ve kullanılabilirlik sayesinde galiba windows a pek iş düşmeyecek.Sanki ben pardus kullandıkça bu topluluğa destek olacakmışım ve bilgisayar dünyasını windowsun tekelinden kurtaracakmışım gibi geliyor bana.Pardus kullanmak isteyenler için şunu söyleyebilirim.
Kişisel bilgisayar kullanıcılarının ihtiyacı olan çoğu şey Pardus'ta da mevcut.Ancak alışkanlıkları ve isimleri bir kenara bırakmanız gerekiyor.Örneğin İnternet Explorer değil de Firefox,Word değil de Writer,Windows Live Msn değil de aMsn Messenger,Winamp değil de Amarok diyebilmeniz gerekiyor.Üstelik programlarda daha üstün performans sizi bekliyor.
-
13.03.2010 19:41 #23
bu pardus ta
1 windows ta çalışan herşey çalışıyormu
2 oyunları açarmı örneğin crysis cod 4 pes10
3 driver sorunu varmı
eğer bunlar halledildiyse lisanslı 7 mi silecem ben bir türküm ve kendi işletim sistemini kullanmak isterimBANA ULAŞIN
avatarı dahada küçültün mercekle bakalım, yazılarıda küçültün nede olsa reklam izlemeye geldik buraya
-
13.03.2010 19:57 #24
- Katılım Tarihi
- 2010
- Yer
- Ankara
Oyun konusunda hiçbir bilgim yok ama şunu söyleyebilirim.Pardus'ta exe uzantılı dosyalar çalışmıyor.Doğal olarak windows programları çalışmıyor.Bununla ilgili bazı windows programlarını çalıştıran wine gibi programlar var.Ama onlarda sınırlı bildiğim kadarıyla.Yani herşeyi çalıştırmıyolar.Ben hiç driver sorunu yaşamadım.Zaten sorun yaşayanlarda raporları doğrultusunda geliştiriciler sayesinde çözüyorlar sorunlarını.
Bilgisayarı oyun için kullanıyorsan sakın silme windows'unu.Ama denemek için veya diğer işlemlerde kullanmak için harddiskin müsaitse ikinci bi işletim sistemi olarak kullanabilirsin.
-
13.03.2010 20:20 #25mbksMisafir
Yooo exe uzantısını depodan indirdiğiniz birkaç programla halledebiliyorsunuz.Tabiki hepsini çalıştırmasada çoğunluğunda başarılı oluyorsunuz.
Benzer Başlıklar
-
:-) 25 yaşında!
Oxycodone tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 21.09.2007, 19:29 -
Google 10 yaşında!
Oxycodone tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 15.09.2007, 12:49 -
Bilgisayar Virüsü 25 Yaşında
ridvanbey tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 02.09.2007, 17:08 -
iPod 5 yaşında
McSaHDesign tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 23.10.2006, 14:07 -
Google 7 Yaşında
Tunca tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 16Son Mesaj: 29.09.2005, 15:56

Alıntıyla Yanıtla

işlemci %100 ?
Bugün, 01:21 / Donanım