PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
8 sonuçtan 6 - 8 arası sonuçlar

İkinize de teşekkür ederim.Gimp güzel bir program gibi duruyor ayrıca ücretsiz olması çok büyük bir ayrıcalık. Blender'ın varlığını uzun zamandır biliyorum ama kullanımıyla ilgili pek bilgim yok.Fakat ikisininde normal ücretli programlar kadar kaliteli olduğunu düşünüyorum.After Effectse gelince programın bütün genel mantığını biliyorum ve kendi çapımda efectlerde yapıyorum.Yalnız bazı firmalar olsun reklam filmleri olsun öyle seviyelerde çalışmalar yapmaya daha gelemedim.Yani senin deyiminde tremere yarı profesyonel oluyorum ben.Ama ilerki günlerde tam bir profesyonel neden olmayım başka programlarda .Yeniden after efects hakındaki cevaplarınızı bekliyorum.
    En son codename09 tarafından düzenlenmiştir: 14.09.2010 21:29

o zaman birçok program var aslında
    editör özelliği baskın programları istersen
    kdenlive
    ancak isminden de anlaşılacağı gibi kde yani qt arayüzü üzerinden geliştirilmektedir ve ubuntu gibi gnome yani gtk+ arayüzü olan dağıtımlarda native değildir.

diğer alternatifler için şu sayfaya bakabilirsin
    http://alternativeto.net/software/kdenlive/
    bu sayfadan sadece open source yazanlar linux'e tam uygundur.

ya da efekt ağırlıklı istiyorsan Blender programının "Sequence Editor" eklentisini kullan.
    Yorumlara baktım bazı profesyonel arkadaşlar Adobe Effects için modası geçiyor ve yerini düğüm(node) altyapılı programlara bırakıyor dedi(ne demekse, belki sen bilirsin diye yazdım )

hiçbiri olmazsa wine programıyla adobe after effect programını yükleyebilirsin.
    uyumlu olduğuna dair kullanıcı yorumları okudum.
    ancak bence bu en çok sorun çıkarma potansiyeline sahip yol ve en son yol olarak seç

Sana yine teşekkür etmek istiyorum ..Verdiğin linki değerlendireceğim.Ve söylediğin sözleri dikkate alarak harekete geçeceğim arkadaşım.Aslında pardusa hemen geçecektim ama 2011 çıkacakmış sanırım,, onu beklemeyi düşünüyorum.Daha fazla yenilik iyidir.node yani düğüm denilen şey hakkında bildiğim şey fazla değil.Tek bildiğim bilgisayar ağına bağlı olup ve adresi verilen cihazlara erişimi sağlayan bişey.Tabi yanlış bimiyosam ...

Benzer Başlıklar

1. Grafik programları için düzgün bir Laptop!
    bil_mil tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 72
    Son Mesaj: 29.09.2010, 23:43
  2. En iyi grafik tasarım programları hagisi?
    Toad tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 20.07.2010, 12:19
  3. grafik programları
    Mummy tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 06.04.2005, 10:56
  4. Linux'te grafik kartını nasıl tanıtırım
    free_golyat tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 30.10.2003, 11:38