PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
17 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Pardus Yükleme problemi. Boot Screen

Merhaba. Konuya direk gireyim.

Pardusu yuklemek için XP açıkken cd'yi takıyorum reset çekiyorum. Biosdan ayarlarını yapıyorum. Boot ayarlarını .. Sonra Saveleyip çıkıyorum. Açıılıyor işte BOOT SCREEN'e gelince işte ISOLİNUX falan yazıyor işte gfxboot yazıyor. geçiyor .

Sonra ise o pembe ekranımız açılıyo buraya kadar herşey normal . Ama orada ne yaparsam yapayım F1 F2 F3 F4 F5 hiçbiri çalışmıyor ok tuşları dahil hiçbiri çalışmıyor. Kendisi otomatik olarak Pardus 2009.2 'ye giriyor. Girdikden sonra 2 saniye ekran kararıyor. Sonra açılıyor yine pembe ekran .. ama bundan sonra gelmesi gereken evet hAYIr olayı gelmesi gerek fakat gelmiyor PEMBE EKRANDA DURUYOR.Pembe ekrandan sonra f1 e basınca MSDOS gibi birşey geliyor.Neyi yazarsam yazayım olmuyor.

Ne olduğunu bende anlayamadım bekliyorum bekliyorum bir turlu çıkmıyor. Daha once bilgisayarıma hiç pardus kurmadım HEP XP kurdum.

Cd yi yeni bastım . 0 cd çizik değil silme değil zerre birsey yok. PRICO cd..10 x ile yazdım.

İSO ya düzgün yazılmamış yada eksik inmiş olabilir imzamdan Pardus indir ve BurnCDCC programını kullanarak CD'ye 8x hızında yazdır ve tekrar dene...
    ftp://terabyteunlimited.com/burncdcc.zip
    Mozilla Firefox 6.0.1
    En iyi Ağ Tarayıcı
    PARDUS 2011
    Kurulan&Çalışan DVD 32+64 bit

2 kere indirdim. Biri çalışan CD biri kurulan CD ikisinede ayrı cd bastım ama yine aynısı oluyo

Benzer Başlıklar

1. Boot Screen Değişimi
    mclaren_mercedes tarafından Windows'u Kişiselleştirme forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 13.11.2011, 13:57
  2. Boot Screen
    Bluen tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 23.09.2007, 11:01
  3. sp2 boot screen sorunu
    eok9 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1