+ Başlığa Yanıt Yaz
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Apm Sekmesi yok? Yrdım.
-
28.09.2010 12:52 #1
- Katılım Tarihi
- 2010
Apm Sekmesi yok? Yrdım.
Arkadaşlar benim bilgisayarım kapanmıo.Bende arştırdım.
Araştırmam.:
Bilgisayarınızı otomatik olarak hazırda bekleme konumuna getirmek için
Bu yordamı tamamlayabilmek için, günlüğe yönetici olarak kaydedilmiş olmanız veya Yöneticiler grubunun üyesi olmanız gerekir. Bilgisayarınız ağa bağlıysa ağ ilke ayarları bu işlemi tamamlamanızı engelleyebilir.- Denetim Masası'nda,
Güç Seçenekleri'ni açın. - Önce Hazırda Bekle sekmesini tıklatın, ardından Hazırda bekletme desteğini etkinleştir onay kutusunu seçin, sonra da Uygula'yı tıklatın. Hazırda Bekle sekmesi yoksa, bilgisayarınız bu özelliği desteklemez.
- Önce APM sekmesini, ardından Gelişmiş Güç Yönetimi desteğini etkinleştir'i sonra da Uygula'yı tıklatın. APM sekmesi ACPI-uyumlu bilgisayarlarda yoktur. ACPI otomatik olarak, APM sekmesini devre dışı bırakan Gelişmiş Güç Yönetimi'ni etkinleştirir.
- Güç Şeması sekmesini tıklatın ve Sistemin hazırda beklemesi'nden bir süre seçin. Bilgisayarınız belirtilen süre çalışmadan kaldıktan hazırda bekleme durumuna geçer.
Notlar- Güç Seçenekleri'ni açmak için Başlat'ı, sonra da Denetim Masası'nı tıklatın ve Güç Seçenekleri'ni çift tıklatın.
- Bilgisayarınızı hazırda bekleme durumuna geçirdiğinizde, bilgisayar belleğindeki herşey sabit diskinize kaydolur ve bilgisayarınız kapanır. Bilgisayarınızı tekrar başlattığınızda, bilgisayarınızı kapattığınızda açık olan tüm program ve belgeler masaüstüne geri yüklenir.
- Bilgisayarınızı hazırda bekleme konumuna geçirmek için, bu seçeneği destekleyen, üretici tarafından ayarlanmış bilgisayarınız olmalıdır.
- Denetim Masası'nda Güç Seçenekleri'ni kullanarak, bilgisayarınızın benzersiz donanım yapılandırması tarafından desteklenen tüm güç yönetimi seçeneklerini ayarlayabilirsiniz. Bu ayarlar çeşitli bilgisayarlarda çok farklı olabileceği için, burada açıklanan seçenekler sizin gördüklerinizden farklı olabilir. Güç Seçenekleri bilgisayarınızda nelerin kullanılabilir olduğunu otomatik olarak bulur ve size yalnızca, denetleyebileceğiniz seçenekleri gösterir.
UYARı: Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni yanlış kullanırsanız, işletim sisteminizi yeniden yüklemenizi gerektirebilecek ciddi sorunlara neden olabilir. Microsoft, Kayıt Defteri Düzenleyicisi yanlış kullanımından kaynaklanan sorunları çözebileceğinizi garanti edemez. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni kullanmak kendi sorumluluğunuzdadır.
"Yükseltme için dinamik disk" komutunu devre dışı bırakmak için <a0></a0>, aşağıdaki adımları kullanın.
Not: tüm dinamik diskler ulaştınız, dinamik diskler üzerindeki tüm birimleri silin ve bunları için temel diskleri devam etmeden önce dönmek.- Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni (Regedt32.exe) başlatın.
- Aşağıdaki anahtarın altında <a2>Başlangıç</a2> değerini bulun: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\dmload
- Düzen menüsünden Değiştir ' i tıklatın.
- Veri değerini 0x0 (önyükleme) ' (devre dışı) 0x4 olarak değiştirin ve Tamam ' ı tıklatın.
- Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nden çıkın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
-
28.09.2010 12:58 #2
- Katılım Tarihi
- 2010
Bide açılırken hata veriyor.
Fişten çekiorum kapatmak için.
-
28.09.2010 13:03 #3
windowsu kapattığımızda bilgisayar otomatik olarak kapanmıyor manuel olarak bizim yapmamız gerekiyorsa bunu otomatik hale getirebiliriz.
Yapmamız gereken
Başlat > çalıştır a gelip regedit yazmak sonra
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop burayı bulduktan sonra sağ taraftan PowerOffActive yi bulup dword değerini değiştirip 1 yapıyoruz.
sonra
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
PowerdownAfterShutdown değerini 1 yapıyoruz
-
28.09.2010 13:13 #4
- Katılım Tarihi
- 2010
Yine olmuo apm seçeneği yok.
-
28.09.2010 14:25 #5
O APM seçeneği eski nesil bilgisayarlarda çıkıyor.Bilgisayarında kullanmadığın eski usül dialup modem varsa sök bu kapanmama sorununu arızalı donanımda neden oluyor.
Benzer Başlıklar
-
MSn de konuşurken ses gelmiyor(Yrdım)
onlywolf tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 07.07.2010, 20:40 -
office yrdım
yorgun42 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 16Son Mesaj: 12.03.2010, 17:54 -
Lütfen yrdım edin adobe photoshop
oquzhan23 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 26.01.2010, 13:59 -
Mp3 koplayayınca içeriği bozuluyor yrdım pls
magrofon tarafından Yazılım forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 07.11.2009, 09:06 -
Oyunlar açılmıyor ltfen yrdım
bela14 tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 14.04.2009, 21:05

Alıntıyla Yanıtla

işlemci %100 ?
Bugün, 01:21 / Donanım