PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 23 / 24 İlkİlk ... 13192021222324 SonSon
119 sonuçtan 111 - 115 arası sonuçlar

Başlık: Linux vs. windows

Arkadasım casper leptobdan sayılmıyor dıyorsun ? aynı problem toshiba a300 17n de gerçekleşti DELL İNSPİRON 5500 GERÇEKLEŞTİ exper de gerceklestı eee nedıyosun sımdı ? Bu arada casper ve exper kullanıcıyı dusunen en ıyı bılgısayarlardan bırılerıdır. Evet ısınma sorunu sonra kalite sorunu var ama sen zaten bır fan alsan dogru kullansan sorun kalkar. SeN [4 GB RAM , ATI RADEON 5650 EKRAN KARTI 1GB , 320 GB HDD , İ5 460M , İÇEREN VE FIYATI 1300 - 1500 ARASINDA OLAN BIR TOSHIBA (İMKANSIZ) HP SONY (MİLYONDA 1) BİLGİSAYAR GÖRDÜYSEN BANA LİNKİNİ AT VE BEN ONDAN SONRA NE AZIMA CASPER LAFINI ALIRIM NEDE KULLANIRIM.

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    Neptune Township, New Jersey

Alıntı Orijinalini Gönderen: offlineman Mesajı Görüntüle
    Arkadasım casper leptobdan sayılmıyor dıyorsun ? aynı problem toshiba a300 17n de gerçekleşti DELL İNSPİRON 5500 GERÇEKLEŞTİ exper de gerceklestı eee nedıyosun sımdı ? Bu arada casper ve exper kullanıcıyı dusunen en ıyı bılgısayarlardan bırılerıdır. Evet ısınma sorunu sonra kalite sorunu var ama sen zaten bır fan alsan dogru kullansan sorun kalkar. SeN [4 GB RAM , ATI RADEON 5650 EKRAN KARTI 1GB , 320 GB HDD , İ5 460M , İÇEREN VE FIYATI 1300 - 1500 ARASINDA OLAN BIR TOSHIBA (İMKANSIZ) HP SONY (MİLYONDA 1) BİLGİSAYAR GÖRDÜYSEN BANA LİNKİNİ AT VE BEN ONDAN SONRA NE AZIMA CASPER LAFINI ALIRIM NEDE KULLANIRIM.
    diz üstünde kullanılamıyacak kadar sıcak çalışıyor... bence LAPTOP sayılmaz...
    WINDOWS KULLANANLARA YARDIM ETMEM...
    INTEL KULLANANLARA YARDIM ETMEM...

Alıntı Orijinalini Gönderen: WiSEMANN Mesajı Görüntüle
    Şuan bende Linuxta Windowstan daha fazla zaman geçiriyorum. Bunun bir kaç sebebi var.

Linuxun Windowstan üstün olduğu iki şey var. Biri hız, diğeri güvenlik. Güvenliği açıklamaya gerek yok. Hıza gelince; Windowsun sunduğu görsellik ve imkanları Linuxta sunsa, oda yavaşlar. Linux sade olduğu için hızlı ve bu benim en büyük Linux kullanma sebebim..
    Ben hala Mint ve gnome diyorum (ama win 7 de iyi be...)

Hıza gelince; Windowsun sunduğu görsellik ve imkanları Linuxta sunsa, oda yavaşlar. Linux sade olduğu için hızlı ve bu benim en büyük Linux kullanma sebebim..
    yanlış
    windows asla linux görselliğine ulaşamaz
    Xp kullanıyorum diyebilirsiniz
    Vista kullanıyorum diyebilirsiniz
    Ama GNU/Linux kullanana kadar
    Asla bilgisayar kullanıyorum diyemezsiniz.....

Oynadığım tek oyun Silkroad Online. Onu da Ubuntu'da Wine ile rahatça oynayabiliyorum. Ubuntu kuralı 2 gün oldu. Kullanması çok zevkli. Denemeden geçmeyin derim.

Benzer Başlıklar

1. linux windows
    dr_hms tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 19.11.2008, 22:42
  2. Windows Ve Linux
    MandRaKe tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 11.06.2007, 07:20
  3. Linux + Windows = ?
    microturk tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 5