PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 24 İlkİlk 123456713 ... SonSon
119 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar

Başlık: Linux vs. windows

kardeşim liseli değişim komiğime gittide diğerlerinide kullandım ben ve lİnüx ü iş için kullancaksan oke ama oyun fln diosan yani windows KİNG
    ps3-xbox360+kinect-wii-iphone-lg full hd lcd-toplama pc-dell laptop EV UZAY MEKİĞİ KARDAŞ 8)

bazı insanlar vardır ömür boyu özenti liseli ergen kalır.
    sen linux kullansan ne yazar, doğduğundan beri kullandığın Türkçe'yi öğrenememişsin daha.
    önce Türkçe öğren sonra tekrar bu konu hakkında konuşuruz

oyun sektörünün de pcden konsollara kaydığını(ps3, xbox...) aklınızın bir köşesinde bulundurun.

hata
    Misafir

oyun sektörünün de pcden konsollara kaydığını(ps3, xbox...) aklınızın bir köşesinde bulundurun.
    İstenildiği kadar oyun konsollarına dönüş başlasın. Şu anda pc toplayanlar ne olursa olsun oyunu düşünüyor. " Bu sistem en güncel oyunları kaldırır mı? " isimli konular sürekli bu ve benzer forumlarda yer alıyor.

Extra olarak Ubuntu kullanıyorum ve Windows kadar rahat kullanamıyorum. Özellikle oyun açısından Windowsun yanından bile geçemez.
    En son hata tarafından düzenlenmiştir: 23.02.2011 20:42

Alıntı Orijinalini Gönderen: hata Mesajı Görüntüle
    İstenildiği kadar oyun konsollarına dönüş başlasın. Şu anda pc toplayanlar ne olursa olsun oyunu düşünüyor. " Bu sistem en güncel oyunları kaldırır mı? " isimli konular sürekli bu ve benzer forumlarda yer alıyor.

Extra olarak Ubuntu kullanıyorum ve Windows kadar rahat kullanamıyorum. Özellikle oyun açısından Windowsun yanından bile geçemez.
    Bunun suçlusu asla Linux değil önce bu yargıyı herkes silmeli kafasından sonra Linux'mu Windows'mu ona karar vermeli eğer ürtici destek verse Linux çok daha esnek ve güvenilir bir platform olduğundan tüm oyunlar daha stabil çalışır Linux'ta başta söylediğim gibi en açık örnek Android ve Windows Mobile bu işletim sisteminin yanından bile geçemez.Linux'a sadece biraz destek gerekli o kadar...
    Aşağıda Android oyunlarına sadece bir kaç örnek var şimdiden daha bunun gibi binlerce oyuna sahip bir platform ve oyunlar neredeyse PC oyunlarıyla kapışacak kalitede oyunlar, üstelik bunlar PC'lere göre çok çok düşük donanımlı cep telefonlarında yapabildikleri ileride PC için çıkarsa neler yapabileceğini düşünün bir...

Mozilla Firefox 6.0.1
    En iyi Ağ Tarayıcı
    PARDUS 2011
    Kurulan&Çalışan DVD 32+64 bit

Benzer Başlıklar

1. linux windows
    dr_hms tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 19.11.2008, 22:42
  2. Windows Ve Linux
    MandRaKe tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 11