PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Ubuntu linux exe açma

Merhabalar. 2 hafta önce masa üstü bilgisayarıma ubuntu linux kurdum. (Hatta bu yazıyıda linuxtan yazyıyorum ) Başlıktada yazdığım gibi linux ta ex dosyalarını açamıyorum. 2 haftadır bu iş için uğraşıyorum fakat tek bulabildiğim şey WinE dir. Bu programı kurdum. Daha sonra setup exe ye sağ tık yapıp WinE ile çalıştır diyorum. ( Visual Basic 2010 kurarken ) daha sonra program açılıyor setup ekranı geliyor fakat programı bilgisayara kuramıyor hata veriyor. Heralde programdan kaynaklanıyordur dedim ve internetten ücretsiz bir anti virüs programı indirdim fakat bu antivirüsü yüklerken bile hata verdi. Ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum...
    Şimdiden teşekkürler...

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____

linux kullanıyorsan antivirüse pek ihtiyacın olmaz yok illaki kullanıcam dersen clamwin kur (= kurmaya çalıştığın program kaç bit senin linux kaç bit sorun ondan kaynaklı olabilir (=
    1.AVİRA
    2.virüs belaları için
    3.Sanal sürücü
    4.termal macun
    5.Bilinmeyen aygıt için
    6.DRWEB CURE IT
    7.sistem raporlama
    sistem
    Intel Core 2 Quad Q6600 2400 MHz-Asus P5G41T-M LX-xigmatek red scorpion cpu fan soğutucu-MSI 6950 TWİNFROZR2 2GB 256 BİT GDDR5-Xigmatek 700 W psu-kingston ddr3 1333Mhz 8 gb ram-120+320 gb+1 Tb hdd-win7 ULTİMATE 64 bit

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    Neptune Township, New Jersey

Sağ tıkla erisilebilirlik yada benzer ifadeye tıkla program gibi çalışmasına izin vere isaret koy... Tamam...
    WINDOWS KULLANANLARA YARDIM ETMEM...
    INTEL KULLANANLARA YARDIM ETMEM...

Alıntı Orijinalini Gönderen: dabbe1 Mesajı Görüntüle
    Sağ tıkla erisilebilirlik yada benzer ifadeye tıkla program gibi çalışmasına izin vere isaret koy... Tamam...
    Çok teşekkür ederim sorunumun çözümü bu imiş ...

Alıntı Orijinalini Gönderen: AmbaSSadoR Mesajı Görüntüle
    linux kullanıyorsan antivirüse pek ihtiyacın olmaz yok illaki kullanıcam dersen clamwin kur (= kurmaya çalıştığın program kaç bit senin linux kaç bit sorun ondan kaynaklı olabilir (=
    Yok linuxa antivirüs kurmam zaten Buda sadece bir deneme amaçlı diyelim herhalde bilgisayardan kaynaklanan sorun var diye bi deneme amaçlı indirmiştim. Fakat sorunumun çözümü bulundu Yinede çok teşekkür ederim ayırdığınız zaman için

Benzer Başlıklar

1. Linux-Ubuntu yardım
    portalturks tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 26
    Son Mesaj: 30.09.2011, 16:28
  2. Linux ubuntu?
    sephirothh tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 54
    Son Mesaj: 02.12.2009, 17:21
  3. Ubuntu Linux kaLdırma_?
    nefret14 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2