PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
24 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Haremeynalamut

Lightbulb Ubuntu veya Pardus kurmak istiyorum ama çekiniyorum

Sizlere ubuntu ve pardus hakkında birkaç soru soracağım. Şimdilik aklıma bunlar geldi.
    1-) Pardus veya Ubuntu kurduğumda bende olan oyunları oynayabilir miyim?
    2-)Windows a göre ne gibi rahatlıkları var?
    3-) Benim windows C de yüklü. D de oyun film vs. ler var. Ubuntu veya Pardus kurarken bu arşivleri silmek zorunda kalır mıyım?
    4-) Ubuntu veya Pardus da .rar şeklindeki sıkıştırılmış dosyaları açabilir miyim?
    5-) Eğer beğenmezsem Ubuntu veya Pardus u windows u normal kurduğum şekilde kurabilir miyim?
    6-)Ubuntu veya Pardusta olan sorunlar nelerdir ve çok önemli midir?

İlginiz için teşekkür ederim.

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    Neptune Township, New Jersey

Alıntı Orijinalini Gönderen: kocagil1 Mesajı Görüntüle
    Sizlere ubuntu ve pardus hakkında birkaç soru soracağım. Şimdilik aklıma bunlar geldi.
    1-) Pardus veya Ubuntu kurduğumda bende olan oyunları oynayabilir miyim?
    2-)Windows a göre ne gibi rahatlıkları var?
    3-) Benim windows C de yüklü. D de oyun film vs. ler var. Ubuntu veya Pardus kurarken bu arşivleri silmek zorunda kalır mıyım?
    4-) Ubuntu veya Pardus da .rar şeklindeki sıkıştırılmış dosyaları açabilir miyim?
    5-) Eğer beğenmezsem Ubuntu veya Pardus u windows u normal kurduğum şekilde kurabilir miyim?
    6-)Ubuntu veya Pardusta olan sorunlar nelerdir ve çok önemli midir?

İlginiz için teşekkür ederim.
    her ikiside winrar v.s. dosyaları açar isterse şifreli olsun... ubuntu'yu wubi ile kurabilirsin... istediğin yere kur c bölümüne yada d bölümüne en az 4 en çok 30GB ayarla kur... wubi ile beğenmezsen program ekle kaldırdan kaldırman çok kolay olur...
    WINDOWS KULLANANLARA YARDIM ETMEM...
    INTEL KULLANANLARA YARDIM ETMEM...

Arkadaşim Sana Bİrkaç Bİşey Soyluyeyim BU işletim Sİstemlerini Kurarsan Driver bulamazsin Çünkü Donanım şirketleri çok kulanilan işletim sistemleri için driver üretiyo bu sorun var fİlm fln var dedin silmq zorunda kalmasin Çünkü Bizim Boum hocasiyla kurduq Pardusu kurduk ve silmek zorunda fln kalmadiq Sana 1 kaç avantajini soyleyeyim Virüs bir yazılımdir Bunu yazanlar sadece windows işletim sistemlerine uygun virus yazar Yani Bu işletim sistemlerini Kullanirsan Virus fln derdi OLmaz 1 tane daha eğre bilgisayarin çöktü ve açamiyorsun yeniden kurken Slmek zorundasin ve belgelerin var eğer çokmuş bilgisayar pardusu kurarsan Çökmüş sistemin olduğu C diskini ve ya d diskini açabilirsin pardusu kurduktan sonra

Sana Bİr İyi haberin Daha var pardus hakinda Pardus 64 wine İşletim sistemi tam olarak Wine çalişmaya başlarsa Butun Windos Uygulamalarii Yapabilirisin ozmn Pardusu kur bence Wine Tanimi Alinti yaptim:WINE, UNIX benzeri bir işletim sistemi ve POSIX uyumlu işletim sistemleri çalıştıran kişisel bilgisayarların Windows programlarını çalıştırmasını sağlayan bir uygulama katmanıdır.

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    Neptune Township, New Jersey

o sadece CASPER denen ms kölesi marka ve ona benzer markalar için geçerli hemen hemen tüm marka notebooklarda Linux uyumu var...
    WINDOWS KULLANANLARA YARDIM ETMEM...
    INTEL KULLANANLARA YARDIM ETMEM...

Benzer Başlıklar

1. Ubuntu Mu? Pardus Mu?
    batuhanc05 tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 30.04.2011, 09:41
  2. Pardus Mu Ubuntu Mu
    baymc tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 102
    Son Mesaj: 11.02.2010, 23:10
  3. Ubuntu 9.10 Karmic Koala kurmak istiyorum ama?
    komoL tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 06.11.2009, 20:28
  4. xp nin üstüne ubuntu kurmak istiyorum
    nirv_ana tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 17.03.2009, 09:01
  5. Pardus kurmak istiyorum
    PESSIMIST03 tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 06.07.2008, 01:11