+ Başlığa Yanıt Yaz
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Linux programları
-
02.10.2011 09:21 #1
Linux programları
Arkadaşlar ben şu ana kadar sadece .deb paketlerinnin olduğunu sanırdım fakat .tar.gz gibi paketler varmış bunlarla nasıl yazılım kurulabiliyor?
-
03.10.2011 12:58 #2
kurman şartmı dostum
ubuntu deposunda 33000 paket var
istediğin linux programı mutlaka paketlenmiş olarak seni bekliyordur bi kontrol et istersen
synaptic programına yada ubuntu yazılım merkezine bi gözat bakalım
kaynak koddan program kurmak için henüz çok acemisinXp kullanıyorum diyebilirsiniz
Vista kullanıyorum diyebilirsiniz
Ama GNU/Linux kullanana kadar
Asla bilgisayar kullanıyorum diyemezsiniz.....
-
07.11.2011 10:08 #3
ubuntu depolarında 33000 paket olabilir ama ben bilgimi genişletmek istiyorum tam 2 yıllık pc net ve chip okuyucusuyum önceleri bir program bile kuramıyordum fakat şimdi boot yapmayı bootable antivirüsleri ve yüzlerce program biliyorum fakat linux windows gibi değilmiş chip dergisi linux için bir sayfa bile ayırmazken pc net sadece birkaç sayfa bırakıyor yani birkaç aylık linux kullanıcısıyım ama linuxta tek yapabildiğim şey .deb programlarını kurmak
Chip ve pcnet windowsa ağırlıklı bilgi verdiği için dergiler windowsta çok işe yarıyor ama linuxa gelince hiç birşey yazmıyorlar malesef
Linuxu bırakıp windowsa geri dönecek değilim ama pcnet i ve chip i bırakabilirim keşke pcnetde linux hakkında birkaç sayfadan çok şey yazsa ama yazmıyor ben windowsta program kurmasını bilmiyorken 1 aydan kısa zamanda arkadaşlarımdan bile çok şey biliyor oldum linuxu aylardır kullanmama rağmen bişey yapamıyorum bu yüzden forumlarda soruyorum şimdi hiç kimse bu soruma cevap vermezse aylar değil yıllar geçse bile acemi olacağım
-
07.11.2011 10:28 #4
tar, gz sıkıştırılmış dosya oluyor... http://forum.linuxmint.org.tr/ linkten yeni başlayanlar başlıklarına bak tüm sorularının cevabı oradan çıkacak...
WINDOWS KULLANANLARA YARDIM ETMEM...INTEL KULLANANLARA YARDIM ETMEM...
-
12.11.2011 08:11 #5
Daha basit olamazdı tebrik ederim
Xp kullanıyorum diyebilirsiniz
Vista kullanıyorum diyebilirsiniz
Ama GNU/Linux kullanana kadar
Asla bilgisayar kullanıyorum diyemezsiniz.....
Benzer Başlıklar
-
Windows Programları Linux'ta Çalıştırma
OnurAydin tarafından Linux forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 27.04.2011, 10:45 -
Linux Grafik Programları
codename09 tarafından Linux forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 15.09.2010, 00:50 -
linux hangi programları çalıştırabilir?
tired_accountant tarafından Linux forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 19.09.2005, 20:47 -
Linux Programları
Ensar tarafından Linux forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 12.04.2004, 20:15 -
Linux Programları
kskferhat tarafından Linux forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 04.06.2003, 13:37

Alıntıyla Yanıtla

topladığım sistem nasıl?
Bugün, 22:58 / Donanım