+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
Başlık: Ubuntuyu Kurmanın kolay yolu
-
07.11.2011 17:54 #1
Ubuntuyu Kurmanın kolay yolu
Birçok insan ubuntuyu kurmak ister ben bu kullanıcılara şu an nasıl kolay şekilde ubuntuyu deneyeceklerini açıklıyorum:
1-İlk olarak http://www.pendrivelinux.com/univers...easy-as-1-2-3/ adresinden universal usb installer ı indirin
2-http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download bu adresten ubuntu 11.10 veya 11.04 indirin
3-Bir usb takıp (boş olması gerekir) Universal usb installer ı açın ve usb olarak taktığınız usbyi seçin ve işletim sistemi olarak 11.04/11.10 ubuntuyu seçin ve usbnize indirin
4-USb nize yüklenen wubi.exe yi açın demo ve tam kurulumu seçin bu program program files a ubuntu adında bir klasör yapar.
5-Bilgisayarı yeniden başlattığınızda ubuntu çıkacak oradan test from usb gibi seçenek olacak enter deyin
6-İstediğiniz zaman ubuntuyu kur ile ubuntuyu kurabilir (windows un yanına)ve oturumu kapat ile diğer 3 işletim sistemi gibi olan temaları seçip bakabilirsiniz
7-pc yi yeniden başlattığınızda windows çıkcaktır ubuntuyu tekrar bakmak istiyorsanız programfiles ubuntu klasöründen wubiyi başlatıp tekrar ubuntuyu açabilirsiniz ve eğer kablosuz ağınız varsa ubuntuyu açtığınız anda bağlanacaktır.ama eğer kablosuz kullanıyorsanız ve eğer iki ok işaretine bastığınız zaman ağınızı göremiyorsanız kurmanızı tavsiye etmem çünkü ubuntudan internete giremezsiniz
8-Ubuntuyu kurduğunuzda eğer başka bir işletim sistemi varsa pc her açılışında xp mi ubuntu mu diye sorar ve yanılmıyorsam windowsta bir program sayesinde önceden pc açılışında hangi program açılabileceğini ayarlayabiliyorsunuz
9-Eğer ubuntuyu sevmezseniz program ekle kaldır ile ubuntuyu kaldırabilirsiniz(Eğer ubuntuyu kalıcı olarak pc nize kurulum yapmamışsanız)
Eğer ubuntu kullanacaksanız yorum olarak bilgisayarlarınızın özelliklerini yazarsanız iyi olur.
Benzer Başlıklar
-
Fizy'ye girmenin en kolay yolu!
hattorihanzo tarafından Web Geliştirme forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 18.01.2011, 20:45 -
vistayı yüklemenin en kolay yolu
profugursenturk tarafından Donanım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 12.02.2007, 18:29 -
en kolay yolu
XxxByIsmetxxX tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 09.02.2006, 22:51 -
Site Kurmanın en ucuz yolu
muratkoc17 tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 06.09.2005, 17:09 -
proglamlama öğrenmenin en kolay yolu
kod_kolik tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 10.03.2005, 16:50

Alıntıyla Yanıtla

pcden ses gelmıor..
Bugün, 23:02 / Donanım