+ Başlığa Yanıt Yaz
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Linux Oyunları?
-
13.11.2011 16:14 #1
Linux Oyunları?
Arkadaşlar merhaba;
Ben Linux (Pardus) kurmayı düşünüyorum. Fakat oyun sever biriyim, Linux'ta Windows'un oyunlarını çalıştırabilir miyiz? Veya Linux için yapılan güzel ve kaliteli oyunlar var mı? Varsa neler, biraz inceleme yapmak istiyorum. Pardus hakkında pek fazla bir bilgiye sahip değilim.
-
13.11.2011 16:53 #2
En kaliteli linux oyunları konusunda şuraya bakabilirsiniz
http://www.tulgalin.blogspot.com
Ayrıca winzort oyunları konusunda tavsiyem Ubuntu kullanmanızdır
Ubuntu da Wine ile daha rahat oynarsınızXp kullanıyorum diyebilirsiniz
Vista kullanıyorum diyebilirsiniz
Ama GNU/Linux kullanana kadar
Asla bilgisayar kullanıyorum diyemezsiniz.....
-
13.11.2011 17:01 #3
Öncelikle teşekkür ederim yanıtınız için.
Siteyi biraz inceledim de özellikle bir yazı dikkatimi çekti: Okumadan kabul ettiğiniz EULA sözleşmesi. Bu yazıyı okurken dehşete düştüm diyebilirim.
Okumadan kabul ettiğiniz EULA sözleşmesi
* Microsoft, olabilecek bütün zararlardan kendini muaf tutmaktadır. Üstelik bu zararlar ondan kaynaklansa bile, yine sorumlu tutulamaz.
* Yazılım yüzünden başınıza bir zarar gelirse, 5$ ile 100$ arası komik bir tazminat ödenecek. Üstelik bu tazminatın ödenme garantisi yok, sadece Microsoft gerek görürse ödeniyor.
* Size dair bilgi toplanıp, başkalarıyla paylaşılabiliyor.
* Yazıcı veya dosya paylaşımını 5 bilgisayar veya aygıttan fazlasıyla yapamazsınız.
* Microsoft, dilediği zaman, bilgisayarınıza program yükleyebilir veya bilgisayarınızdaki bir özelliği kaldırabilir.
* Üzerinde çalıştığınız işletim sistemini daha iyi anlayabilmek için inceleme hakkınız bulunmuyor
Bu maddeleri windows xp kullanan kişilerin %98+ gibi büyük bir çoğunluğunun bilmemesi çok korkutucu...
Makalenin devamı: http://tulgalin.blogspot.com/2011/09...iniz-eula.html
Tekrar teşekkürler, bayağı yararlı bir siteyi keşfetmiş oldum.
İşletim sistemi konusuna gelirsek, Pardus veya Ubuntu Fark etmez. Ama Ubuntu daha iyi diyorlar
-
13.11.2011 17:16 #4
Ubuntu üzerinde Crysis 2 dahil her oyun az bir uğraşla oynanabiliyor
Wine artık çok gelişti
Tabii illa oyananamayan oyunlar da var tabii
Ama umarım sizin oynamak istediğiniz oyunlar çalışan oyunlar içindedir
Ben kendim bizzat nvidia 8400 gs kartla Ubuntu üzerinde NFS Carbon oynuyorum şu anXp kullanıyorum diyebilirsiniz
Vista kullanıyorum diyebilirsiniz
Ama GNU/Linux kullanana kadar
Asla bilgisayar kullanıyorum diyemezsiniz.....
-
13.11.2011 18:02 #5
Çok iyiymiş o zaman. Zaten Linux'un kendine ait oyunlarına da bir göz atarım. Linux'un özelliklerini inceledim. Windows'tan soğuttu beni resmen
Benzer Başlıklar
-
www.eglen.gen.tr – Oyun Oyna, Oİyunlar, Araba Oyunları, Çocuk Oyunları, Barbi İOyunla
medeni21 tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 18.08.2011, 10:43 -
Bilgisayar oyunları kaldrmıyo :D Az yer kaplayan , yarış, savaş oyunları söylermisinz
ApocalypseNow tarafından Windows 7 forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 12.05.2011, 08:57 -
Oyunozi.com Atari Oyunları Nes oyunları Super Mario gibi pek çok oyun içeren site
cemertem tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 16.07.2010, 09:52 -
Linux oyunları Neden açmaz
orkan tarafından Linux forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 25.05.2005, 20:36 -
Linux ta Windows oyunları
sinanuzunoglu tarafından Linux forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 18.06.2003, 21:34

Alıntıyla Yanıtla

pcden ses gelmıor..
Bugün, 23:02 / Donanım