PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
    mrtksn
    Misafir

Varsayılan KNOPPİX hakkında(çok)basit bir soru?

Eve çok basit bir soru.Knoppix hiç kullanmadım ama bildiğim kadarı ile kurulum gerektirmeyen bir Linux muş.Soruma gelince :bazıları win altında linux kullanmak içindir diyor bazılar ise PC açılırken CD de boot ediliyor diyor.Hangisi doğru?

Bir de kullananlar varsa ,güzelmi değilmi,eksileri ,artıları nedir.Kısaca anlatabilirmi?

Selam. Knoppix CD den boot edilen bir sürüm yalnızca. Ben kullandım ama pek bir ekstra özellik bulamadım. Biraz kaba bir görüntüsü var. Kolay Gelsin!...

Ben knoppix'i çok kullanıyorum gerçekten çok başarılı cable modemden normal modeme bütün modemlerle anında internete bağlanabiliyorsun...
    Ayrıca bilgisayarında windows göçmüş olsa bile kullanabiliyorsun..Bide OpenOffice içinde yüklü geliyor..ne biliyim işte bence süper güzel CD'yi takıyorsun açıyorsun linux karşında.. tavsiye ederim..kaba diyen arkadaşa pek bişey diyemeyeceğim kullandığım tek linux bu çünkü harddiskden yer ayırman gerekmiyor

mrtksn
    Misafir

Varsayılan Re:

CHIP, özel saysında KNOPPIX veriyordu,aldım bence çok güzel(birde türkçe klavye sorununu aşsam).Hiç bir eksği yok.Ayarlar felan HDD ye kaydedilebiliyor.VFAT ayarları yapmaya gerek yok,ayarlanmış geliyor.KDE 3.1 var.Çok hoş oyunlar da var.Yani güzel.En azından benim gibi HDD si sadece 8Gb olan ve şu an hem XP hen Win98 kullandığımdan HDD de hiç yer kalmamış birisi için ideal.

Selam. Ben kaba derken görüntüsünden bahsetmiştim. Özellik olarak iyi ama tek farkı CD den boot edilerek kullanılması başka fark yok. Yeni başlayanlar için ideal. Kolay Gelsin!...

Benzer Başlıklar

1. visual basic ile ilgili basit bi soru
    bayte tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 13.01.2010, 18:42
  2. Asp hakkında bir kaç soru
    sinan02 tarafından ASP ve ASP.NET forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 25.09.2006, 23:39
  3. Basit bir soru
    microbe tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6