+ Başlığa Yanıt Yaz
28 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Neden hala Windows kullanılıyor?
-
25.05.2003 04:15 #1mrtksnMisafir
Neden hala Windows kullanılıyor?
Dikkatimi birşey çekti,Bankalarda Windows kullanılıyor!Ya neden hala şu paralı işleim sisteminde ısrar ediyorlar.Tamam kabul ediyorum:Linux bir ev kullanıcısı için yeterince uygun değil (oyun v.s yüzünden) ama ya bankalarda. Her şubede onlarca bilgisayar var ve her biri için 100 lerce $ harcanmış olsa gerek.Ve tabi ki şirketler,onlar da Windows kullanıyorlar.Dün Bulgaristana gittim ve işlemlerim yapılırken bir baktım bilisayar ekranına,ki ne göreğim :Tüm işlemler ASP ile yapılıyor!Yani bir yerde bu Windows database lerin fiyatlarıyla karşılaşmıştım ve bunlar astronomik seviyedeydi!Tabi gümrükçünün kullandığı PC de Win98 idi.
Yanılıyorsam düzeltin ama bildiğim kadarı ile tüm bu işler Linux ile yapılabilir.Almanlar sanırım bunu yaygın olarak yapıyorlar.Bizlerin çok parası var ya,almanlar kadar cimri değiliz Bill Gates in geçimini sağlıyoruz.Bence bu büyük bir israf.Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
-
25.05.2003 12:04 #2violindamoreMisafir
Yazının tamamını okumadım ama atlaya atlaya okudum. Bence Windows ile daha pratik olmanın etkisi büyük diye düşünüyorum. Çünkü insanlar artık zaman problemini aşmak istiyorlar ve Windows bunun için çok uygun düşüyor. Tabi sadecegörüşüm. :!: :!: :!:
-
25.05.2003 12:49 #3
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Boğaziçi Üniversitesi
1- Herhalde Linux diye bir şeyden haberleri yok.
2- Ya da Linux zordur, onu öğrenmekle (veya öğretmekle) uğraşılacağına bilgisayar başına 100$ fazladan veririm daha iyi diye bir düşünce var.
-
25.05.2003 13:02 #4
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Ankara
Bence hala bir yerlerde torpil konuşuyor. Almanlar en iyisini yaptı ve çok ucuza maksimum güvenlik sağlıyorlar. Türkiyede askeriyenin Linux kullanmaya başladığını duymuştum. Çok sevindim sonunda birşeylerin farkına varabildiler diye.
-
25.05.2003 14:03 #5
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Eskisehir.gif
???
Her ne kadar Linux ilk bakıldığında cazip gözüksede ,bu sektörde yıllardır yer alan Windows un kalitesine henüz ulaşabileceğini sanmıyorum...Ayrıca bildiğim kadarıyla Linux de ücretsiz değil....En azından bazı sürümleri....
Benzer Başlıklar
-
kaspersky neden hala çalısıyo
aragonmsn tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 19.07.2006, 18:17 -
1gb ram var ama bilgisayar neden hala 512mb gibi çalışıyor??
kurtefem tarafından Donanım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 11.02.2006, 13:01 -
Neden firefox hala güvenli
LinuxDelisiCatlakAdam tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 05.11.2005, 21:47 -
msconfig windows 2000 de nasıl kullanılıyor?
meridian tarafından Windows NT4/2000/2003 Server forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 25.02.2005, 09:40

Alıntıyla Yanıtla

Ekran kartı tavsiye (acill)
Bugün, 23:04 / Ürün İnceleme ve Tavsiye