PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan linux,winme,win98 aynı bilgisayarda

selamlar!!!
    ben 1. harddiskime win me, 2. harddiskimin 1. bölümüne win98, 2. harddiskimin 2. bölümüne ise gelecek linux kurdum...
    lilo ya bir işletim sistemi daha yerleştirip bootuna win98 yerleştirdim(/dev/hdb1)..ama lilo da win98i çalıştırmak istediiimde
    win 98 açılmıyor..yanlış sistem disketi gibi bi hata weriyor bu sorunu nasıl halledebilirim....

bak tam olarak ne dediğin anamadım ama sana biraz bu konuda bahsedeyim gelecek linux yani redhat 7.3 hda1 fat32 olamak sureti ile sistemine nekadar microsoft ürünü kurarsan kur hepsini dos grubu altında toplar eğer hda1 ntfs ise acılışta bunu görmez cünkü redhat 7.3 kerneli eski bu yüzden kerneli update etmen lazım şimdi eğer makinende hem me hem 98 varsa me acılıyor 98 acilmiyorsa sorun redhattan değildir senin 98 uçmuştur başın saolsun sistemi tekrar kurackaksın senin anlattıgın kadarı ile ben bu şekilde cevap verebildim tam olarak anlayamadım ne dedğini oks

yaw hayır benm anlatmak istediiim liloda win 98 açılmıyo yani 98i daha yeni kurdum 2. harddiskimin ilk bölümünde bunu liloya yazdım ama açmiyo bunu nasıl yapabilirim....

Varsayılan LILO

Selamlar, Saygılar...

Benim anladığım LILO dan sonra Win serileri gelmiyor. Bunun neden Win Me nin Win 98 den üst model olduğu için Win haliyle üst modelini varsayılan yapıyor. Bir Linux 2 Win li sistemlerde LILO dan sonra Win serilerini göstermesi lazım. Eğer Göstermiyorsa zannedersen tam hatırlamıyorum ama Bilgisayarıım sağ tuş özellikler GELİŞMİŞ deydi zannedersen. Ama yanlış da hatırlıyor olabilirim. Sana tavsiyem Win 98 ile Win Me zaten aynı işletim sistemleri. İkisini birden kullanmak mantıksız gibi.

Kolay gelsin....

DRACULA ikiside aynı biliorum ben winme kullanıyorm ama bi softice kullanabilmem için win98 kurmam gerek yani onun için :idea:

Benzer Başlıklar

1. Veritabanını aynı anda 1'den fazla bilgisayarda kullanabilme
    erkane tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 20.07.2005, 10:07
  2. win98 bilgisayarda ram'in nekadarı kullanılıyor?
    gokturk tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 03.02.2005, 10:46
  3. 3 tane windows aynı bilgisayarda
    tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 04.01.2005, 19:09
  4. Yanıt: 2
    Son Mesaj: 06.09.2003, 20:10