PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Varsayılan LINUX'A RAĞMEN LINUX!!!

2YILI AŞKIN SÜREDİR LİNUX'LA UĞRAŞIYORUM. NV VANTA16MB EKRAN KARTINI BİLE TANITMAYI BAŞARDIM Kİ PCNET DERGİSİNİN YARDIMI OLMAdı DİYEMEM .... CREATİVE MODEM BLASTER V90 MODEMİ TANITAMAYACAĞIMI ANLADIM.İNGİLİZCE TÜRKÇE TÜM SİTELERİ İNCELEDİM SUSE Yİ TÜRKÇELEŞTİRDİM KONSOLDA ÇALIŞTIM KOMUTLAR ÜRETTİM. X REDHAT MANDRAKE KNOPPİX PEANUT VS... SÜRÜMLER KULLANDIM... MANDRAKE 9.1 DE KARAR KILDIM.(BAMBOO=NE DEMEKSE) AMA ANLAYAMADIĞIM ŞEYLER VAR:
    1-) KDEVELOP GİBİ BİR PROGRAM GELİŞTİRİCİYLE NE YAPABLİRİM.. YANİ BEN ARTIK PROGRAM GELİŞTİRMEK İSTİYORUM... :twisted:
    2-) BU İŞE NEREDEN BAŞLAMALIYIM? ARTI BİLGİM OLMADIĞI HALDE. :twisted:
    3-)TEORİ OLMADAN PRATİĞE GEÇEMEZMİYİM? YANİ LINUXTAKİ KDEVELOP GİBİ PROGRAMLAR GRAFİK EKRANDA TEORİ İÇERİKLİ KOMUTLAR İÇERMEDEN GRAFİKSEL İŞLEMLERLE PROGRAM GELİŞTİRMEME İZİN VERİRMİ? :twisted:
    4-)EĞER BU MÜMKÜNSE BENİM GİBİ PROGRAM GELİŞTİRMEK İSTEYEN AMATÖR LINUX GÖNÜLLÜLERİNE, PCNET NİÇİN BİR SAYISINDA BUNUN YOLUNU GÖSTERMİYOR? :twisted:
    İŞTE BÖYLE BUNUN GİBİ SORULARA CEVAP VEREBİLECEK BİR LINUX GÖNÜLLÜSÜ VARSA NE ALA... YANİ LINUX YOLUMA BİRÇOK AKSİLİK ÇIKARIYOR AMA BEN ONU KULLANMASINI SEVİYORUM ÇÜNKÜ ZORLUKLARI AŞMASI ÇOK EĞLENCELİ GELİYOR... (AMA YİNEDE DİSİMİN BİR BÖLÜMÜ WINDOWS98 E AİT: NAPİİM NE OLUR NE OLMAZ------->MP3 MESELESİ...) ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :roll:

Selam. KDevelop ile program yazmak için de kod bilmen gerek. Ayrıca KDevelopla yalnızca KDE programları yazabilirsin. (Bu programın Gnome'da çalışmaz demek anlamına gelmiyo). KDevelop VisualBasic' e benzeri bir dile sahiptir. Kolay Gelsin!...

Benzer Başlıklar

1. Rapid İndirmiyor Para İle Almama Rağmen
    Bilader tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 05.08.2006, 12:28
  2. İnternet hızı 512/128 olmasına rağmen 15kb/s ile indiriyor
    corsair24 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 07.07.2006, 13:16
  3. Msnde Online olmama Rağmen Offline gözüküyorum
    Bjk55 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5