PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: geriye dönüş

Varsayılan geriye dönüş

Burada (ya da forumun herhangi bir bölümünde) problemini dile getiren arkadaşlar, problemlerini çözmeleri veya çözememeleri durumunda geri dönerek neler yaşadıkları hakkında bilgi verirlerse, yazılan ve payşalılanlar boşa gitmemiş olur. Bunu zaten yapan arkadaşlar var, yapmayanlara hatırlatmak istedim.

Varsayılan FORUM

Selamlar, Saygılar...

Sevgili "heartsmagic" arkadaşımızın dediği olay doğru. Forum daki sorunlarda hangi çözüm ün çözüm götürdüğü söylemek mantıklı bir iş. En azından sorun çözülene kadar FORUM güncel kalır.

Kolay gelsin.

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul

bir de konuyla pek alakası olmasa da ben birşey tavsiye etmek istiyorum. daha önce de böyle bir fikir atılmıştı sanırım ama yeniden gündeme getireyim dedim. bence sık sorulanlar diye bir forum açılmalı ve sık sorulanların cevapları buraya konmalı bence. bi de bununla uğraşabilecek bir moderatör bulundu mu iş hazırdır. geri kalan tek iş sık sorulan soruların cevaplarını bu foruma taşımak olacaktır. koskoca forumdan da bu işi yapmaya talip biri çıkar herhalde. mesela ben olabilirim neyse lafı çok uzatmıyım ama bence mantıklı olur.

bu arada örnek olarak turknuke.gen.tr'nin forumlarına bakabilirsiniz. gerçi sık sorulanlar forumu henüz boş ama

SSS güzel olabilir. Biri bu işi üstlenirse iyi olur. Hazır fonemi de talipken bence ele almaya değer :wink:

Ama yinelemek istiyorum, lütfen çözüm olduğunda veya olmadığında soruyu soran arkadaş geriye dönüş yapsın :idea:

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

arkadaşlar katiliyorum ama bu seferde "database i sisirdin" diye ustune geliyorlar adamin...

kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

1. me 98 e dönüş yapacağım
    ayyuksel37 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 18.03.2008, 21:33
  2. xp de açılırken geriye dogru sayım
    turkishmasseur tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 13.01.2007, 23:37
  3. yeri bilburasımı bilmiyorum ama ? hacklenen msnler geriye...
    ToLuSJu tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 15.03.2005, 15:31
  4. geri dönüş
    titanyumlife tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 18.11.2004, 08:35
  5. Flash ile geriye dogru oynayan Movie nasıl?
    eefraf tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 20.10.2004, 15:15