PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
10 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Başlık: Linux'da mp3

lütfen biliyorsanız mesaj atın, yoksa gereksiz yere kafa kurcalamayın.
    Dr. Kaan Kalafatoglu

Alıntı Orijinalini Gönderen: kalafatoglu
    lütfen biliyorsanız mesaj atın, yoksa gereksiz yere kafa kurcalamayın.

Yukarıdaki bu cümleyi anlayamadım.....

gej demiş, iyi demiş.

Selam, araştırma yaparsan bu sorunun hallolduğunu görürdün ama yinede RTFD demiyeceğim,
    www.xmms.org sitesinden gerekli rpm i indir ve kur...

time bi soru sormuş, nasıl olacağını bilmeyebilir. yardımcı olmak varken araştırma yapabilirsin diye yazmanın ne faydası var. eğer cevabını biliyorsanız veya bir linke yönlendirecekseniz cevap yazabilirsiniz foruma, ama yok araştır diyeceksen burada bu mesajın işi yok. gereksiz yere yollanmış bir mesaj. bu tip mesajlarla insanların aklını kurcalamayın diyorum. sanırım yeterince açık oldu.
    Dr. Kaan Kalafatoglu

Alıntı Orijinalini Gönderen: kalafatoglu
    gej demiş, iyi demiş.

Selam, araştırma yaparsan bu sorunun hallolduğunu görürdün ama yinede RTFD demiyeceğim,
    www.xmms.org sitesinden gerekli rpm i indir ve kur...

time bi soru sormuş, nasıl olacağını bilmeyebilir. yardımcı olmak varken araştırma yapabilirsin diye yazmanın ne faydası var. eğer cevabını biliyorsanız veya bir linke yönlendirecekseniz cevap yazabilirsiniz foruma, ama yok araştır diyeceksen burada bu mesajın işi yok. gereksiz yere yollanmış bir mesaj. bu tip mesajlarla insanların aklını kurcalamayın diyorum. sanırım yeterince açık oldu.
    kalafatoğlu demiş iyi demiş,
    Güzel ülkemin insanı, forumlarda iki sayfa yada 5 sayfa geriye gitse aynı sorunun cevabı belki 10 defa yanıtlandı. Yok her thread açıldığı zaman cevap verilse biz burada modem, win me\win 98\ linux aynı makinaya nasıl kurulur, lilo uçtu ne yapayım, tar.gz nasıl açılır, root olamıyorum, nete bağlanamıyorum, mozilla yamuldu, gimp potosop gibi çalışırmı, server win client linux olsa nasıl olur, hangi dağıtımı kullanmam gerekli, linxu nerden öğrenirim daha yazayımmı? hep bunlara cevap yazar dururuz. Bunlara hep cevap gerekli ama bu soruların cevapları suan da forumların geride kalan thread ların içinde mevcut yok hala bu şekilde soru soruluyorsa ben pes diyorum...
    Sen de biliyorsun okumayan adam ile okuyan adam bir olurmu? olmaz ama okuyan adam okuduğu şeyi anlamıyorsa boşa zaman kaybeder.... Okumasının bir anlamı yok.....
    Yanlışım varsa düzelt...

ne demek istediğini çok iyi anlıyorum, aynısını ben de kimi zaman dellenip yapıyorum. ama spesifik program olduğu zaman kendimden bilirim, çok vakit kaybederim. bu nedenle bulduğum şeyleri paylaşmaktan yanayım.

güzellikler sizlerle olsun.
    Dr. Kaan Kalafatoglu

Benzer Başlıklar

1. Linux'da Network
    dragontr tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 05.04.2004, 13:10
  2. Linux'da Dos Programı
    dragontr tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 03.04.2004, 09:41
  3. Linux'da DVD izlenmez!