PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
22 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Al de Baran

yaw nie reklam yapayım. isterlerse alsınlar. ama linuxturkanın ismi daha uygun..
    ßy CoMi...

Başka bir yerde bu işi oluşturmak bir öneri hatta çare kalmazsa güzel de bir öneri olabilir.Ama bir kaç şey söylemek istiyorum.Üye olduğum forum sayısını hatırlamıyorum.Yerli yabancı güzel gördüğüm bir çok foruma üye oldum.Ancak bunlardan sadece bir kaçını takip etmek mümkün oluyor.Benim istediğim bu işi PCnet bünyesinden başka bir yere dallanıp budaklanmadan halletmek.Yoksa diğer forum ve sitelerde bu iş zaten belli ölçülerde yapılıyor.Hatta yabancılar bu işi çok daha güzel yapıyorlar.Ben şimdi size PCnetin forumunu hareketlilik bazında (linux için) 5'e katlayacak en az 3 site sayabilirim.Benim istediğim bu işi PCnet bünyesinde yapabilmekti.Ama gördüğüm kadarıyla bu pek de mümkün olmayacak.Na'palım böyle idare edeceğiz.

daha onceki cevabimda da anlatmak istedigim suydu; zaten bu amac icin olusturulmus siteler var iken bu isi parca parca farkli sitelerde olusturmak yerine mevcut sitelerin gelismesi icin calisilsa daha faydali olmaz mi.
    Dr. Kaan Kalafatoglu

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Al de Baran

ancak bunun altına pcnet yazsak ve bunu pcnet büyesinde yapsak bence daha iyi olur
    ßy CoMi...

hala anlamakta zorlandığım konu niye pcnet.com.tr ısrarının olduğu. bu site ve bu forum en çok vakit geçirdiğimiz forum, fakat neden ayrı bir sss daha.
    Dr. Kaan Kalafatoglu

Benzer Başlıklar

1. efekt ihtiyacı
    ZACMAN tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 26.02.2007, 21:14
  2. F.E.A.R 'ın ram ve işlemci ihtiyacı ne kadar
    Yquai_Sasa tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 25.10.2005, 18:34
  3. Battlefield2 RAM ihtiyacı?
    trakianboy tarafından Oyunlar forumunda