PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 8 12345 ... SonSon
36 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Linux'a daha fazla önem

Uzun lafın kısası bırakıyorum forum'u, bu kararı bi kaç ay önce alsam da bazı arkadaşlar "bekle biraz bişeyler olur" dedilerse de, aradan geçen zamanda bişey olmaması üzücü ,biz (forumdaki 5-6 kişi ) bişeyler için kendimizi kassak da PcNet ailesi'nin Linux'a ne kadar destek verdiği tartışılır. "bize ne senden,defol" dediğinizi duyar gibi oluyorum , ehe
    verdiğim rahatsızlıkdan dolayı özür dilerim...
    Bundan sonra daha çok destek verilmesi dileğiyle ,bye
    Çok düşünüyorum , o halde "Varmıyım ? "

YuXeL,
    Gidene "kal" denmez. En azından ben demem. Yolun açık olsun. Ancak "PCnet ailesi" olarak sitedeki üyelerimizi mi yoksa dergiyi hazırlayan bizleri mi kast ediyorsun bunu anlayamadım?
    **
    Eğer bizleri, yani dergiyi hazırlayanları kast ediyorsan "yanılıyorsun" derim sadece. Eğer yanılmadığına eminsen bana Türkiye'de açık kaynak koduna PCnet'ten daha fazla destek veren başka bir yayın söylemelisin.
    **
    Sitedeki üyeleri kast ediyorsan yine yanılıyorsun. Ya da yanılmasan bile yanlış yapıyorsun. Çünkü sen bırakır gidersen, diğer Linux kullanıcıları da umursamazlarsa o zaman ne * kim kalır geriye???

Slm

Yuxel aradasim sonuna kadar haklisin ama burda tek sorumlu Pcnet degil.Turkce distro cikartan veya cikartmak istiyen firma veya grup sayisi azligi.Orian-linux adinda yeni birdistro cikaracakti ama 4 ay oldu gorunurde birsey yok.Onlarda sanirim vazgectiler.Zaten Gelecek A.S. nerdeyse iki yil oldu yeni bir surum cikarmadi.Yabanci distrolarda
    nereye kadar Turkce destek verebiliyor?

Burda bir gercek var Oda bu isler parasiz belli bir seviyeyi gecemiyor.Burda Linuxe enbuyuk destegi ozel sektorun vermesi gerekir.

Kolay gelsin

Acıya acıya,içim sıkıla sıkıla YuXeLe hak vermek durumundayım.

1.PCnet (dergi) in öyle ahım şahım bir tarzda Linuxa destek verdiğini pek görmedim.Ben mi körüm acaba.
    2.Gidene tabiiki kal denmez,ama giden de gitmiş olur,bu da adama koyar azıcık.Saklamayın lütfen.
    3.Bu forumda da pek öyle linux konusunda destek verilmiyor.Bir SSS bölümü açtıralım (ya da teklif edelim ) dedik,bırakın olumlu olumsuz bir cevabı, cevap bile alamadık.

Ama bu olanlarda bir suçlu yok.
    İsmi malum o büyük,dünyaca ünlü şirket kopyalaramızı almayın,yasal değil diye bas bas bağırıyor görünsün ama el altından kopyaların Türkiyede satılmasına (neredeyse CD fiyatına) göz yumsun. Türkiyede tabiki Linux,programcılık vs. gelişmez ve hiç bir dergi,kurum,kuruluş Linux ve onun gibi gelişmelere destek vermez.
    Suçlı bir tane değil arkadaşlar, gözümüzü açalım.

Tam hatılamıyorum ama Tayland ya da Taiwan olsa gerek.Adamlar okullardaki bilgisayarlara o malum sistem çok pahalı diye Linux kurmaya kalktılar, o malum şirket fiyatlarını %90 indirdi...(CNN Türk). Bakın bakın..demek ki neymiş istenince oluyormuş...

İbret olması dileğiyle...
    Bol linuxlu (destek verilen bir linux) günler. Umarım bu gidene git denilir bizi ırgalamaz stratejinizi değiştirirsiniz.Yoksa yayın hayatınızı da bu felsefeyle sürdürürseniz, sizi tamamen Kapitalist olarak algılayacağım (şahsım adına).Ne de olsa gidenin yerine birisi gelir değil mi?

Herkese Selamlar,
    1) Sen mi körsün acaba? Bilemiyorum ama mümkündür. Çünkü Türkiye'de Linux'a daha fazla sayfa ayıran bir başka dergi olmadığını ben çok iyi biliyorum. Yine Türkiye'de diğer dergiler şişirmece Linux özel sayılarıyla okurun cebinden para almayı akıl etmeden çok önce PCnet'in ful SuSE paketi verdiğini de ben biliyorum. VE çoğu Linux kullanıcısının acık kaynak koduyla bu SuSE paketi sayesinde tanıştığını da biliyorum. VE PCnet ekibinin bu yıl içinde Linux konusunda bir müthiş hamle daha yapacağını da... Peki acaba sen kör müsün? Dediğim gibi bilemiyorum ama mümkündür) Ya da PCnet okumuyorsun.
    2) Bizim gidenlerle değil burada kalanlarla işimiz var. O adını bile anmadığın şirketle senin ya da herhengi birinin nasıl bir sorunu olduğunu ben bilmiyorum. Benim bildiğim PCnet'in Microsoft ile hiçbir sorununun olmadığı. Biz sadece tüm alternatifleri ortaya serme amacındayız. O nedenle senin ya da bir başkasının sorunlarına ortak olmamız mümkün değil. Ancak bu Linux'a Türkiye'de en çok destek veren yayın olduğumuz gerçeğini de değiştirmez, değil mi?
    **
    Şimdi senden http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...&p=55285#55285 adresinde "Herkese Selam" diye başlayan mesajımı okumanı rica edeceğim. Yazının ortasındaki bölümü burada bir kez daha yazmak istemiyorum çünkü)
    Ne yapmak istiyorsanız yapın, çünkü bu sitenin tek amacı bilgi paylaşımına ön ayak olmak.
    **
    Bak bence akıllı bir adam olsaydın "PCnet (dergi) in öyle ahım şahım bir tarzda Linuxa destek verdiğini pek görmedim" diyeceğine hep başlangıç seviyesi filan derdin. Böylece tartışmaya kafadan 1 - 0 galip başlardın. Ama "PCnet (dergi) in öyle ahım şahım bir tarzda Linuxa destek verdiğini pek görmedim" diyince mağlup başlıyorsun. Anlaştık mı? Sen sormadan şu başlangıç konusuna da cevap vereyim. Evet mümkün olduğunca başlangıç seviyesi çünkü Linux kullanmaya başlayanların büyük bir bölümü başlangıç zorlukları yüzünden Linux'tan vaz geçiyor. O nedenle PCnet mümkün olduğunca start up yörüngesinde dolaşıyor.
    **
    Ayrıca yukarıdaki adresin sonundaki mesajımı da oku lütfen. Sanırım oradan da öğrenmen gereken bir şeyler var.

Benzer Başlıklar

1. daha fazla ekran çözünürlüğü?
    ZACMAN tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 31.01.2007, 19:04
  2. googleda daha fazla sonuç
    psko tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 07.01.2006, 18:35
  3. Keşke oyunlara biraz daha önem versek
    MANYAK_18 tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 2