PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
15 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan KİLL DİSK ve LOW FORMAT NEDİR ?

MERHABA,

Evet sanırım anladınız .Kill Disk adından beli olduğu gibi HDD,i kökünden temizliyor.Silinen bilgileriniz asla geri gelmiyor. Yaptıgımız testlerde KİLL DİSK ile silinen HDD hiçbir restoresyon veya geri getirme programları ile bilgilerin geri gelmediğini gördük.
    Hatta bozuk görülen sektörleri bile yok ettiğine tanık olduk.Bozuk bir HDD KİLLDİSK ile sildik. 10 GB görünen HDD birden 40 GB Olmuş. Testlerimiz sonucu HDD 30 GB Bozuk sectör olarak Bilgisayarda göstermiyormuş.KİLLDİSK bu HDD onardı sanırım Şu anda kulanıyorum Hiçbir sorunum yok. Bilgisayarcı arkadşımdan 10 $ Almıştım.Şimdi arkadşım gözlerine inanamıyor. KİLLDİSK Bilgisayar uzmanları tarafından kulanılmalı kesinlikle kendiniz denememelisiziniz.Aksi halde Tüm bilgileriniz Uçabilir. Bir de LowFormat var. bu minik MS-DOS tabanlı program Birdiski Düşük sevye Format atıyor ve Diskten %100 kulanmanıza olanak sağlıyor.acemilere tavsiye etmem ama sabırlı olmanız gerekiyor.Format işlemi saatler alabilir.LowFormat adındanda beli olduğu gibi Düşük sevye Format anlamına gelir.En ufak bir hattada Size Yeni Bir HDD almanızı Tavsiye ederim.Bende Var verebilirim.Hemde 40 GB sıfır...

OZKAN YAZILIM
    -------------------
    Mehmet OZKAN
    tasovam@tasova.com

Bozuk sektörleri onaracağını pek sanmıyorum çünkü fiziksel bir hasar varsa bunu bir komut yada program vs. nasıl düzeltebilir? Ancak kullanılamaz hale getirebilir..

evet eğer dediğin gerçekse bu yazılımı kullanmak için can atıyorum. çünkü elimda tam 7 tane 60GB'lık bozuk HDD var. bir denemekte fayda var galiba da bu yazılımı nereden bulacağım? bu konuda bilgi vermemişsin.

AyKuTix
    Misafir

Yazdıklarınız gerçekten ilgi çekici. Bu formatların nasıl yapıldığını açıklarsanız ve bu konuyu daha ilgili bölüme taşırsanız veya taşırlarsa sevinirim. Çünkü Linux ile bir alakası yok...

AyKuTix
    Misafir

Pardon birşey daha ekliyecem LowFormat'ı biliyorum ama Kill Disk'i ilk defa duydum acaba buda LowFormat gibi yazılımla mı gerçekleşiyor. Yoksa Ayrı bir cihaz mı?

Benzer Başlıklar

1. HARD DİSK
    selcuk_2007 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 01.01.2006, 13:46
  2. DİSK TARAMA
    caparzo tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 09.09.2005, 18:01
  3. TROAJAN NEDİR,NELER YAPILIR KORUMASI NEDİR (resimli anlatım)
    xulux tarafından Web İnceleme forumunda
    Son Mesaj: 25.08.2005, 19:40
  4. f dısk
    aluzil tarafından Windows İpuçları forumunda
    Son Mesaj: 13.08.2005, 23:29
  5. HARD DİSK
    sametsamur tarafından Donanım forumunda
    Son Mesaj: 01.07.2005, 10:31