PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Motorolanın yeni telefonu ???

Slm herkese ,

Motorolanın kendi sitesi dahil bakmadığım yer kalmadı hatta ben tel. burda bir arkadaş tavsiye etmişti ama bulamadım.Motorola v3 üstüne yeni bir tel. çıkartacaktı görüntü olarak v3 aynısı fakat hafızası art. ve kamerası 2.0 megap. olması lazımdı ama ben bu tel. bulamıyorum.Modelini ve ne zaman çıkacağını bilen var mı ?

Varsayılan 1

Bilen kimse yok mu ? O tel. almayı düşünüyorumda yada bana yeni çıkacak tel. tanıtan bir site önerebilir misiniz ?

Arkadaşım bende V80 vardı (Hani şu kapağı 360C dönüp açılan modeli) İç ekranı kendi kendine kırıldı -sanırım hızlı açıldığı için ekran dayanmıyor- tamire gönderdim (Genel Merkezine) bugün telefon açtılar kullanıcı hatası olduğuna hükmedilmiş 185 lira istediler bende -Yapmayın o zaman! dedim.Şimdi tüketici haklarına falan başvurdum..Ve öğrendiğim kadarıyla en kötü servis motorola'ya aitmiş.
    Bu almaman için birinci neden...
    İkincisine gelince bu motorola tüm yazılım hizmetlerini (ki çok az zaten uygun yazılım) ücretli veriyor bu konuda Motorola Türkiye'ye başvurdum verdikleri cevap -Düşüncelerinize saygı duyuyoruz, oldu..

Siemens,Sony marka düşünmen daha iyi olur yinede sen bilirsin..

Varsayılan V 80

arkadaşım aynı telefondan bendede war görünüşü güzel ama kullanılırlığına gelince kesinlikle berbattt. birde benimkinin bataryası 2 günde bitiyor normalde yani sitesinde yazdığına höre 1-2 hafta gitmesi lazım.

Misafir

Arkadaslar, bir markayı teknik serviste calısan bikac insanla sınırlamayın, motorolanın her modelinin tüm yazılımlarını google da basit bir aramayla yabancı forum sitelerinde ( tabiki yabancı dil bilmeniz gerekli)bulabilirsiniz. Bununla birlikte yakın bir zamana kadar siyah ( yazılımla modifiye edilmiş) V3 kullanıyordum ve TELEFON gibi telefon, üstüne tanımam( tabiki kullanım amacınız önemli)
    fatih1981;
    aradıgın telefon motorola Razr V3i ancak henüz piyasaya sürülmedi
    www.gsmarena.com adresinden bilgi edinebilirsin.Kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

1. yeni cep telefonu yorumlarınızı bekliyorum
    ZACMAN tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 09.05.2007, 11:59
  2. Yeni Cep Telefonu + PDA + Linux Siteniz
    dreamower tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 26.10.2005, 13:22
  3. Yeni bir cep telefonu almak istiyorum
    okan007 tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 11