+ Başlığa Yanıt Yaz
38 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar
-
04.04.2006 11:31 #6
-
04.04.2006 14:20 #7
zil seslerine girmiyor. sen akşam burada ayrıntılı yazabilirsen çok sevinirim. şimdiden sağol. kolay gelsin
-
05.04.2006 00:12 #8
ARKADAŞLAR DAHA DÜZENLİ VE GÜNCEL OLARAK ARTIK SADECE BU BAŞLIKTAN TAKİP EDİYORUM MESAJLARINIZI yönlendirilen başlığa YAZINIZ..YENİ BAŞLIĞA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN...
galiba zil sesi yükledin o yüzden bunu indir telefonu tak birde bir sürü driver isteyecek onları bu program zip i bir yere aç orada drivers klasörü var driver için bu klasörü göster .i.ilk başta birkaç tane tanıtıyorsun sonra programı çalıştırınca connect yap bağlanınca connect yanındaki simgeyi tıkla sol tarafındaki p2k yap sonra connect i tıkla program hata verecektir yeniden senden enaz 15 tane filan driver isteyecek hepsi dediğim gibi yine driver klasöründen yapacaksın ... sonra tüm sürücüleri tanıtmayı bitirince programı kapat ilk önce telefonu tak sonra programı aç ve aynı şeyleri yap
yani p2k modunda bağlanınca refresh var onu tıkla sonra explorerden tüm hafızan gözüküyor oradan ses klasörünü seç ve tüm seçleri ctrl+a ile seç ve aşağıda mute all var ve vibe all simgeleri var onları tıkla sırasıyla tabi. daha bitmedi son olarak yukarıda restart var onu tıkla telefonun kapanıp açıklacaktır bu şekilde sorunun düzelmiş olması gerek ... her yeni mid. (polifonik) yada amr dosyası atarsan bunları yap yoksa çalışmaz ..
ve bunları yapınca zil seslerini ayarla çünkü hepsi titreşime geçmiş olacak yani telefonun çalmaz sen bir zil sesi seçmelisin
bu program hakkında herşeyi biliyorum soracağın birşey olursa sor ... düzelmezse tüm dosyaları yeniden yüklemelisin ama sende yedek yoktur şimdi.. ben ilk önce yedeklerini almıştım.. o yüzden problem olursa yapamazsam sanki işletim sistemi kurar gibi tüm dosyaları geri yüklüyorumdum ilk günkü gibi oluyordu .....kolay gelsin ve birisinden yardım al..
devamEn son felx tarafından düzenlenmiştir: 15.05.2007 13:10
-
05.04.2006 13:37 #9
bu telefon video oynatıyo dersen artık ölürüm heralde

yardımların için çok teşekkür ederim. bir sorunum olursa tekrar sana sorarım.
kolay gelsin
-
05.04.2006 17:32 #10
Düzenleme:ARKADAŞLAR DAHA DÜZENLİ VE GÜNCEL OLARAK ARTIK SADECE BU BAŞLIKTAN TAKİP EDİYORUM MESAJLARINIZI yönlendirilen başlığa YAZINIZ..YENİ BAŞLIĞA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN...
ilk önce bunları bir kez deneyin sonra size çok basit gelecektir.. aAa ne kadar kolaymış diyeceksiniz....
maalesef(kahretsin) c550 ile video dahi oynatabiliyorsun nasılmı çok basit c550 gif dosyalarını oynatabiliyor.. yani avi yada mpeg filan bu formatları gif e çeviren bir program ile dönüştürme yapacaksın bazıları 256 renkten daha az şekilde çeviriyor o zaman fazla kaliteli olmuyor ama iyi bir program bulursan 256 renk destekli çünkü gif formatı en fazla 256 rengi destekler çevirdiğin zaman çok kaliteli çıkıyor tabi ekrana göre boyutunu(çözünürlük) ayarlamalısın.. ne işe yara diye soracaksan örneğin MATRIX te çok uçuk yerleri böyle gife çevirip c550 ye atmıştım artı ben program ile mesela 4 kez oynat diyordum sonra dur diyorum programda böyle ayarlar var.. c550 menüsünden bunu ekran koruyucu yapıyorum 1 dk sonra devreye giriyor 4 kez oynatıyor sonra duruyor.. Bu şekilde ayarlamamım sebebi şarjı çabuk bitmesin diye durunca sabit resim gösteriyor.... program için google a "avi to gif" yaz öyle ara... birde bunu dene ***** mms yapınca ses bile eklersin sesli video olur ama çok uzun iş ve değmez.. sadece gife çevirmek çok kısa ve etkili
anlayacağın bir telefon aldımı herşeyi araştırıyorum tüm desteklediği şeyleri deniyorum.. örneğin c550 png formatlı resimleri bile destekler bunu kimse bilmiyordur eminim...
artı daha önce dediğim gibi mp3 leri amrye çeviriyorum 6-7 mp3 hafızasına sığıyor kulaklıkla yada sesi dışarı verip dinliyorum... hangi programla amrye çeviriyorsun diyorsan işte bununla
http://nds2.nokia.com/files/support/...rel_22_tur.msi
programda simgelerden multimedia yı tıklıyorsun dosyadan bir mp3 seçiyorsun sonra farklı kaydet deyip amr formatını seç okle bukadar çeviri başlıyor...
programda sorun varsa yazarsın başka adresler veririm nokia nın suite programı bu... arkadaşlarında da vardır belki
c550 640*480 çözünürlükte foto çekiyor gayette iyi.. ben bunları çekip fotoğrafçıda çıkartıyordum.. bazıları tamamen çok net çıkıyordu bana inanmıyorlardı c550 ile çektiğime arkadaşlar.. sende yüksek çözünürlükte çektiysen (640*480) onları program ile pc ne at sonra diskete yada daha güvenli olarak cdye at sonra fotoğrafçıya götür.. ve kesinlikle 10cm*15cm boyutlarında çıkarttır daha büyük istiyorsan bir büyük boyutta çıkarttırabilirsin.. ama sakın daha ufak boyutta çıkarttırma ... foto çekerden de ipucu vereyim sakın zoom yapma ve sağ sol tuşlarını denedinmi kontrast ayarları bu .....hafif karanlık yerlerde sağ tuşuna bir kaç kez bas ekranın aydınlandığını göreceksin .. foro çekerken bunlara dikkat et... ayrıca siyah-beyaz fotolar çok süper çıkıyor sanki yıllar öncesine ait gibi ... ayarları kontrol ettiysen siyah beyaz mavi antik kızıl yeşil bir de renk seçenekleri var..
bu telefonla ses kaydı bile yapıyorum nasıl mı "ben bunları tamamen kendim buldum. ilk önce belirteyim"..
c550 de MMS destekler.... şimdi bu menüye gir mesaj/yeni mesaj/yeni multimedia mesaj karşına çıkan koy diye menü var ona gir resim yazıyor onu seç şimdi buradan çok ufak boyutlu herhangi bir resim seç tamam.. şimdi yön tuşlarının artasında menü tuşuna bas aşağıya ilerle ses kaydı ekle yazıyor bunu seç şimdi 20 snlik ses kaydı yapacaksın .. yüksek çıkmasını istiyorsan tv den diyelim hoparlörün yanına getir seside tvnin çok aç... kayıt bitince bitir yazan yeri seç bekle nereye diye menü çıkınca 789 yaz yada herhangi tutmayan bir no belirt... tamam de bitir yazan yeri seç yine.. mesaj gönder çıkacak bunu seç gönder yani.... sonra çık buradan gidenler git acele (çünkü mms ayarların yapılı ise 1-2 kontörün gidebilir) gidenlerde mesajın adı hiç diye gözükür oku yazan yeri seç sonra sonra hemen menü tuşuna bas (yön tuşlarının ortasına) sakla yazan menüyü seç dosya yazıyor onu seç iki dosya çıkacak sen sonu .amr olanı seçeceksin sakla çıkacak onu seç sonra sadece depola yazan yeri seç isim belitme ekranı çıkacak direk tamam ı tıklayabilirsin.. saklandı yazınca sonra çık tamamen medya merkezi menüsünden seslere git kayıt yaptığın ses burada ses menüsünde olacak.. zil sesi bile seçebilirsin ama zil sesi seçince ses kısık geliyor çünkü normalde c550 uyumlu değil sınırları zorlamış oluyoruz... ama mp3 çevirip atmak çok güzel ya ...
ayrıca c550 en iyi polifonik çalan telefondur (motorola diğer modellerinde mp3 e yöneldiği iiçin galiba polifonik kalitesi s-ericsson nokia yada diğerleri gibi aynı düzeyde ama c550 bunlardan ayrıdır çok kaliteli poli çalar)... aynı midi diğer telefonlara yükle ve farkını gör...
ve başlığın EDİT yaparmısın başlık söyle olsun" MOTOROLA C550 usb driver ve programı burada dahası" girişinide değiştirir misin "download adresleri detaylar nasıl kullanılacağı aşağıdadır diye filan
bunları böyle yaparsan arama yapan arkadaşlarda faydalanabilir teşekkürler
c550 destekli j2me(midlet,java) oyun program adreslerini bulup burada yazacağım ve telefondan indirmek için GPRS adreslerini tamam
devam..En son felx tarafından düzenlenmiştir: 15.05.2007 13:11
Benzer Başlıklar
-
motorola sm 56 dial-up modem driver.
pegasusline tarafından Donanım forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 20.08.2009, 22:32 -
tüm MOTOROLA ların ve c550 usb driver program dahasıaçıklama
felx tarafından Mobil Aygıtlar forumundaYanıt: 69Son Mesaj: 03.10.2007, 04:19 -
100lerce Makale ve Dosya, Bedava SMS ve dahası burada
kutver tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 19.10.2004, 21:36 -
Motorola c550 dosya uzantıları
Muratde tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 13.07.2004, 02:58 -
Motorola c330 Gprs Driver !!!
marmalade tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 24.09.2003, 18:27

Alıntıyla Yanıtla

i3,i5 ve i7 işlemciler
Bugün, 01:19 / Donanım