PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 5 / 8 İlkİlk 12345678 SonSon
38 sonuçtan 21 - 25 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: felx
    kusura bakma seni unutmuşum adresi veriyorum programlar biraz geç iniyor çok yavaş ama iniyor yani.. cevap yaz sen açıklayağım nasıl kullanacağını sakın kendin uğraşma telefonun dosyalarını bozarsın ben çok yaptım eski haline getirebiliyorum ama sen kullanımını bilmediğin için hayatta düzeltemezsin telefonunu o yüzden yardım al benden.. bir sürü şey var hangisini indirceğini sana söyleyeyim.. ve tam olarak nasıl kullanacağını

adres http://motorolac.wz.cz/?str=download...po%E8%EDta%E8e

devam
    ya kusura bakma ama bu link teki şeyleri indiremiyorum anlamadım .. ben de hem c550 hem de n-gage var .. n-gage nin pc ile iş yapmam cok kolay ama c550 yi bilemiyorum nasıl olacak yardımcı olabilir misin?? yazılarını okudum ama linklerden indiremedim... byardımcı olursan sevinirim...

valla eğer bilmiyorsan kurcalama bence. felx sana yardımcı olsun. program çok karışık ama öğrenince çok güzel olacaktır. kolay gelsin...

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Birol Tekirdağ-İstanbul

ARKADAŞLAR DAHA DÜZENLİ VE GÜNCEL OLARAK ARTIK SADECE BU BAŞLIKTAN TAKİP EDİYORUM MESAJLARINIZI yönlendirilen başlığa YAZINIZ..YENİ BAŞLIĞA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN...

Linkler gitmiş...FAKAT yeni sayfaya linkleri tekrar yenileyerek ekledim oradan indirinnn....

Alıntı Orijinalini Gönderen: rap_20_konya
    Alıntı Orijinalini Gönderen: felx
    bu ana adresidir
    adres .................******

devam
    ya kusura bakma ama bu link teki şeyleri indiremiyorum anlamadım .. ben de hem c550 hem de n-gage var .. n-gage nin pc ile iş yapmam cok kolay ama c550 yi bilemiyorum nasıl olacak yardımcı olabilir misin?? yazılarını okudum ama linklerden indiremedim... byardımcı olursan sevinirim...
    bu site programın bulunduğu ana sitedir.. lütfen forumu dikkatli ve sırası ile okuyunuz.. senin işene yarayan program adresi budur bunu indir
    .........*********
    eğer bu sitede problem varsa buradan benim nete koyduğum programı ve gerekli herşey var c550 dosya sistemi dahil.. bunu da indir.(yukarıdaki program bunun içinde var)
    http://www.hemenpaylas.com/download/...gfelx.rar.html

bu programı kullanmak için 1. sayfada bağlantı nasıl yapılır ona bak program ile belirttiklerimi oku sonra 2. sayfada her şeyi yazdım .... dikkatli okursan gerekli herşey var.... forumu takip çok güzel poli gif işine yarayacak program ....... koyacağım...

devam......
    En son felx tarafından düzenlenmiştir: 15.05.2007 13:18

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Birol Tekirdağ-İstanbul

evet bu aralar sınavlarım var 1 hafta sonra daha fazla ilgineceğim..

işte size mükemmel 4 tane polimelodi bunlar tamamen c550 ye özel ve sadece c550 de kaliteli çalıyor....
    http://www.hemenpaylas.com/download/...fonik.rar.html
    hemen indirin 112kb tır .. ve yükleyin kendi farkınızı görün hemen ilgi çekeceksiniz ve tüm bakışlar size çevrilecektir... buna şimdiden alışın..

devam..

Arkadaşım merhaba,benimde c550 telfonum ama çok memnun değildim aslında 6 ay sonra sesi çıkmadı tel.sevis sıvı tahribatı dedi ama ben inanmıyorum yani dediğin gibi formatlasam faydası olurmu acaba ?
    Bide ben fotoları pc.ye aktarılmıyo zannediyodum usb aracılığıyla pc.ye atabiliyomusun çektiğin fofoları? :?
    Yardımcı olursan sevinirim arkadaşım...

Benzer Başlıklar

1. motorola sm 56 dial-up modem driver.
    pegasusline tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 20.08.2009, 22:32
  2. tüm MOTOROLA ların ve c550 usb driver program dahasıaçıklama
    felx tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 69
    Son Mesaj: 03.10.2007, 04:19
  3. 100lerce Makale ve Dosya, Bedava SMS ve dahası burada
    kutver tarafından Web İnceleme forumunda